2014-03-07 16:45:49
Φωτογραφία για «Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Στην ανασκόπηση της εβδομάδας η ΟΥΕΦΑ ξεχώρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και το πρώτο γκολ του Ματουϊντί με την Εθνική Γαλλίας.

«Ο Ματουϊντί και ο Παναθηναϊκός άφησαν το σημάδι τους» είναι ο τίτλος της ΟΥΕΦΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της για τα πιο σημαντικά θέματα της εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε η ΟΥΕΦΑ στο σάιτ της:

«Ομάδα: Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι απλώς κατάφεραν να καθυστερήσουν τους πανηγυρισμούς των αιωνίων αντιπάλων τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η νίκη του Παναθηναϊκού με 0-3 στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν μία κορυφαία στιγμή, διακόπτοντας ένα αήττητο 47 αγώνων για την ομάδα του Μίτσελ - 36 από αυτούς στη Superleague.

Ευρισκόμενος στην 4η θέση, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 6η θέση την προηγούμενη σεζόν και δεν συμμετείχε στις διοργανώσεις της UEFA για πρώτη φορά από το 1997, αλλά παρόλα αυτά ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου ήταν περήφανος για το πως οι ποδοσφαιριστές του στάθηκαν απέναντι στους πρωτοπόρους.

«Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε αυτό που χρειάζεται για να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο. Με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, είχαμε περισσότερους κενούς χώρους για να αντεπιτεθούμε» είπε ο Μάρκους Μπεργκ.

Εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική της φάσης των 16 του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως και να πήρε ένα μάθημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ