2014-03-08 15:37:38
Φωτογραφία για ΜΟΓΙΕΣ : ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Ντέιβιντ Μόγιες "απάντησε" στον Ρόναλντ ντε Μπουρ, ενώ στάθηκε και στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φάση των "16" του Champions League.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής Ρόναλντ ντε Μπουρ δήλωσε ότι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι δεν ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκαλώντας την... οργή του Σκωτσέζου τεχνικού της Πρωταθλήτριας Αγγλίας.

"Θέλω να απαντήσω σε αυτό και θα ρωτήσω τον Ρόναλντ ντε Μπουρ πώς το ξέρει αυτό. Επέστρεψα στην Αγγλία από την Ολλανδία μαζί με τον Ρόμπιν και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο", τόνισε αρχικά ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε και στους επικριτές των "κόκκινων διαβόλων", λέγοντας:

"Μπορεί να μη παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό, αλλά πριν από αυτό το ματς είχαμε κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας και είχαμε έρθει ισόπαλοι με την Άρσεναλ. Όμως, αυτή η ήττα μας έχει κοστίσει μέχρι στιγμής. Πριν επιστρέψουν οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ, είχαμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι όταν τους είχαμε μαζί στην εντεκάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ