2014-03-09 22:30:19
Φωτογραφία για Η μοχθηρή Αντζελίνα Τζολί τρομοκρατεί ακόμη και τα παιδιά της!
Για χάρη του νέου της κινηματογραφικού ρόλου η Αντζελίνα Τζολί αναγκάστηκε να μεταμορφωθεί από την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο στην πιο… μοχθηρή όλων!

Αγνώριστη, σκοτεινή, με κέρατα και σατανικό βλέμμα η 38χρονη σταρ υποδύεται την κακιά μάγισσα της "Ωραίας Κοιμωμένης" στη νέα ταινία της Ντίσνεϊ, "Maleficent".

Μεταμορφώθηκε επιτυχημένα στην κακιά ηρωίδα των κινουμένων σχεδίων, με τη βοήθεια τόσο του μακιγιάζ και των κοστουμιών όσο και της τεχνολογίας.

"Τα παιδιά μου, όταν είδαν τις φωτογραφίες μου τρόμαξαν τόσο πολύ, που ούρλιαξαν", είχε δηλώσει σε πρόσφατη παρουσίαση του φιλμ.

Τώρα, η Χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε στο Entertainment Weekly πως στα γυρίσματα είχε γίνει ο τρόμος και ο φόβος για κάθε πιτσιρίκι!

Όπως εξομολογήθηκε, ο λόγος που η κόρη της Βιβιάν έπαιξε την πριγκίπισσα ήταν γιατί κανένα άλλο παιδί δεν ήθελε να σταθεί δίπλα της.


Στα γυρίσματα: Η Τζολί με τα δίδυμά της, Βίβιαν και Νοξ.

"Τα υπόλοιπα παιδάκια δεν με πλησίαζαν στο πλατό! Έπρεπε να βρούμε ένα παιδί, που θα με συμπαθούσε και δεν θα φοβόταν τα κέρατα, τα νύχια και τα μάτια μου. Οπότε αναγκαστικά ο ρόλος δόθηκε στη Βίβιαν", δήλωσε και πρόσθεσε:

"Όταν με είδε για πρώτη φορά ο Παξ, έτρεξε μακριά μου αναστατωμένος. Νόμιζα ότι αστειευόταν, οπότε προσποιήθηκα ότι τον κυνηγούσα, αλλά ανακάλυψα πως ο γιος μου πραγματικά έκλαιγε! Το ίδιο συνέβη και στην άλλη κόρη μου, Ζαχάρα".

Η Αντζελίνα με τον Παξ, τη Βίβιαν και τη Ζαχάρα.

Τελικά, ξεπέρασαν το φόβο τους και συμμετείχαν, επίσης, στην ταινία.

Ωστόσο, η Τζολί τόνισε πως δεν επιθυμεί τα παιδιά της να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά της χνάρια: "Το βρίσκουμε διασκεδαστικό να τα έχουμε μαζί στα γυρίσματα, αλλά δεν θέλουμε να γίνουν ηθοποιοί. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας με το Μπραντ".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ