2014-03-10 01:03:36
Φωτογραφία για ΘΕΟΣ : ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Στη χαλαρότητα που έχουν δείξει οι Παίδες στα τελευταία ματς στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος, Θέος, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη: «Κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας εντός έδρας για φέτος με ένα νικηφόρο ματς. Βαθμολογικά είχαμε εξασφαλισμένη από πριν την πρώτη θέση, αλλά το δεύτερο ημίχρονο κρατάμε από τον αγώνα, που είχαμε καλή λειτουργία και μπήκαν τα δύο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο λόγω αέρα αλλά και πιστεύω λόγω χαλαρότητας που δεν έπρεπε να δείξουμε, δεν απειληθήκαμε αλλά ούτε εμείς δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και δεν πιέσαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο, όμως, κάναμε φάσεις, πιέσαμε και μπήκαν κάποια παιδιά από τον πάγκο και βοήθησαν, κάτι που είναι σημαντικό γιατί δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αρχίζουμε να κοιτάμε τον αντίπαλό μας για τον τελικό, που θα είναι ο ΠΑΟΚ, και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για αυτό το παιχνίδι».


Παράλληλα, μίλησε για κούραση της ομάδας, χωρίς όμως να δείχνει να ανησυχεί ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος: «Στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα έβγαλε μία κούραση γιατί τα παιδιά είναι η πρώτη χρονιά που παίζουν σε τέτοιο επίπεδο, όλα τα παιδιά των ομάδων σε αυτή την ηλικία και στον Ολυμπιακό είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν σε τέτοιο επίπεδο προπονήσεων και θα πρέπει να μπαίνουν σε αυτό το κλίμα, και εμείς οι προπονητές μερικές φορές γινόμαστε αρκετά πιεστικοί αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι για να ετοιμαστούν τα παιδιά πιο γρήγορα.

Και αποτελεί τιμή μας το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε εκπροσώπηση από το τμήμα μας σε προπόνηση της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Και γι’ αυτό οι αποστάσεις θα πρέπει να είναι πιο κοντινές για τα παιδιά, όχι να είναι έτοιμα από την ηλικία των 15 ετών να μπουν στην πρώτη ομάδα, αλλά να μικρύνουν οι αποστάσεις και οι διαφορές.

Γι’ αυτό επειδή δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι έχει βγάλει αυτό το διάστημα η ομάδα μία κούραση και τη θεωρούμε φυσιολογική. Πιστεύω, όμως, ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό και σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουμε στο ρόστερ να βγάλουμε μία καλύτερη λειτουργία στη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ