2014-03-10 00:45:16
Φωτογραφία για Πάτρα: ΥπέστηΝ πολλαπλά ισχαιμικά επεισόδια, λέει ο οδηγός που παρέσυρε δυο άτομα στην οδό Κορίνθου
Από το συμπολίτη κ. Ιωάννη Χαριτάτο, αρχιτέκτονα – μηχανικό, λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή, αναφορικά με το τροχαίο που είχε συμβεί στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Πατρέως:

«Με αφορμή όσα εμφανίστηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την εμπλοκή μου στο τροχαίο ατύχημα την 28/2/2014 στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Πατρέως δηλώνω τα εξής:

Η εικόνα που παρουσιάστηκε ήταν ψευδής και απαράδεκτη. Είμαι ένας άνθρωπος με κοινωνική αναγνώριση στην Πόλη μας,με ευαισθησίες και ανθρωπιά βασικά στοιχεία σε όλη μου την ζωή μέχρι σήμερα.

Οι απαράδεκτες αναρτήσεις για το ατύχημα και για μένα τον ίδιο εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και δεν υπηρετούν την αλήθεια και την ενημέρωση. Έδωσαν την δυνατότητα επίσης σε διαφόρους να κάνουν πικρόχολα σχόλια εναντίον μου.

Παθολογικά αίτια (πολλαπλά ισχαιμικά επεισόδια ) ήταν η αιτία για την απώλεια των αισθήσεών μου και την πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος (στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας) καθώς και οι εξετάσεις στο ανακριτικό της τροχαίας Πατρών (αλκοτέστ).


Ζητώ μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους που ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας αυτού του ατυχήματος και δηλώνω ότι θα σταθώ δίπλα τους κάθε στιγμή και σε θέματα υγείας αλλά και αποκατάστασης των υλικών ζημιών των οχημάτων τους.

Με την ευκαιρία ευχαριστώ τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας για την φροντίδα και την υποστήριξη για όσο διάστημα νοσηλεύθηκα. Τους ευχαριστώ απ την καρδιά μου, εύχομαι επίσης να μην συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα γιατί η ζωή είναι ανεξέλεγκτη και πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις οι οποίες άλλους τους ηρωοποιούν και άλλους τους στέλνουν κατηγορούμενους απέναντι σε μια κοινωνία κρίνει και κατακρίνει χωρίς απτές αποδείξεις και αληθινά γεγονότα.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ