2014-03-10 09:24:31
Φωτογραφία για ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΕΤΙΩΝ
Αισιοδοξία για συμφωνία με την τρόικα μέχρι την επόμενη Κυριακή εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, διαψεύδοντας ότι ετέθη ως προαπαιτούμενο η κατάργηση των τριετιών στον ιδιωτικό τομέα. «Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή μπορεί να έχει κλειστεί» η συμφωνία, ανέφερε, μιλώντας στο Mega, και έκανε εκ νέου λόγο για σκληρή διαβούλευση, η οποία έχει, όπως είπε, αποτελέσματα.

Ο κ. Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι έχουν κλείσει τα θέματα που σχετίζονται με τα δημοσιονομικά και συζητώνται ακόμη τα διαρθρωτικά ζητήματα, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Σε ό,τι αφορά το Δημόσιο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα απολύσεων για το 2015.

Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξέφρασε την βεβαιότητά του πως η παρούσα Βουλή «μπορεί και πρέπει να βγάλει Πρόεδρο» ενώ σχολίασε και τα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα αφήνοντας αιχμές για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. «Κοντεύουμε να τελειώσουμε με το μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για αντιμνημόνιο. Οι δημοσκοπήσεις θα πρέπει να προβληματίσουν έντονα την αξιωματική αντιπολίτευση».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ