2014-03-10 09:43:11
Φωτογραφία για Η κατάθεση της δήθεν μάνας της μικρής Μαρίας θα ρίξει φως στη νέα υπόθεση της Κατερίνης
Κατάθεση από την γυναίκα που μεγάλωνε τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα αναμένεται να πάρουν οι αρχές μέσα στις φυλακές προκειμένου να ρίξουν φως στη... νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας κοριτσιού που αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη από ζευγάρι Ρομά.

Την ίδια γυναίκα εμπλέκει η 58χρονη που συνελήφθη καθώς ισχυρίζεται ότι ήταν αυτή που της έδωσε το βρέφος χωρίς μάλιστα να πάρει χρήματα .Αυτό που "έκαψε " την 58χρονη είναι ότιπροσκόμισε δυο διαφορετικές ληξιαρχικές πράξεις γέννησης στο δήμο Κατερίνης ζητώντας να γράψει το παιδί στην οικογενειακή της μερίδα Η Ραλιώ Λεπίδου βρέθηκε στο χωριό που κατοικούσε το ζευγάρι Ρομά και μίλησε με τους ανθρώπους που αποκάλυψαν την υπόθεση.

Τις δύο διαφορετικές ληξιαρχικές πράξεις η 58χρονη τις είχε βγάλει στο Δήμο Αθηναίων όπως είχε γίνει και με τη μικρή Μαρία. Όταν όμως οι υπάλληλοι του Δήμου Κατερίνης ζήτησαν διευκρινίσεις η 58χρονη το "έβαλε στα πόδια".


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 58χρονη Ρομά μαζί με τον σύζυγό της και τα άλλα τους παιδιά μένουν το μισό χρόνο στην Κατερίνη και τους υπόλοιπους μήνες στη Λάρισα .

Η νέα υπόθεση έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτή της υπόθεσης της μικρής Μαρίας και φαίνεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι γνώριζε καλά τη γυναίκα που μεγάλωνε τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα. Στην Κατερίνη δεν είχαν καμιά σχέση με τους υπόλοιπους Ρομά που ζούσαν στον καταυλισμό.

Tο ζευγάρι Ρομά θα απολογηθεί στον ανακριτή Κατερίνης, ενώ το κοριτσάκι που βρίσκεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης θα μεταφερθεί στον Άγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη .
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γεωργιάδης: Είχαμε πάθος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γεωργιάδης: Είχαμε πάθος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ