2014-03-10 09:47:10
Φωτογραφία για ΔΗΜΑΡ κατά ΠΑΣΟΚ για την Κεντροαριστερά...!!!
Σήμερα διεξάγονται τα αποκαλυπτήρια για τον «τρίτο πόλο» της ΔΗΜΑΡ, καθώς το μετωπικό πολιτικό σχήμα «Δημοκρατική Αριστερά-Προοδευτική Συνεργασία» 

παρουσιάζεται σε ειδική εκδήλωση στο Κάραβελ. Παράλληλα, ανεβαίνει εκ νέου το θερμόμετρο μεταξύ ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, μετά τα υπονοούμενα που άφησε στην συνδιάσκεψη της «Ελιάς» ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η εκδήλωση της «ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία» θα γίνει στις 7 το απόγευμα και θα ανοίξει με ομιλία του Φώτη Κουβέλη. Στη συνέχεια, τον λόγο θα πάρουν στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τον χώρο της εκπαίδευσης και από κοινωνικούς φορείς, που πλαισιώνουν την Αγίου Κωνσταντίνου στην προσπάθεια συγκρότησης του «τρίτου πόλου».

Έτσι, μετά τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ θα μιλήσουν ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, ο πρώην υπουργός Στέφανος Μανίκας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Τσαμουργκέλης, ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Τάκης Θεοδωρόπουλος.


Ο Φώτης Κουβέλης πραγματοποιεί την ανοιχτή εκδήλωση για τον «τρίτο πόλο» μία μόλις ημέρα μετά την συνδιάσκεψη της «Ελιάς», προκειμένου να ακυρώσει επικοινωνιακά τα όποια οφέλη για το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και να δείξει ότι ο ίδιος και το κόμμα του παραμένουν ενεργοί στην κούρσα για την πρωτοκαθεδρία της Κεντροαριστεράς.

Εξάλλου, το θερμόμετρο μεταξύ των δύο κομμάτων ανεβαίνει, καθώς η Αγίου Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν άφησε… τίποτα να πέσει κάτω. «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια της να κρατήσει ζωντανό το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ και να κατευνάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις που αυτό προκαλεί, επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία της τρικομματικής κυβέρνησης», επισήμανε η ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας: «Ευτυχώς που ο κόσμος της Κεντροαριστεράς, οι πολίτες που συναισθάνονται την ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού πόλου, έχουν μνήμη και κρίση. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο πολιτικός που έσκισε την προγραμματική συμφωνία και επέλεξε τη στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ. Η στοχοποίηση της ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να κρύψει τη διολίσθηση σε πολιτικές με συντηρητικό πρόσημο»...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ορατό μέλλον
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ορατό μέλλον
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ