2014-03-10 17:40:43
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Την πρώτη θέση στο τουρνουά «ULUSAL EGEMENLIK ROTARY KUPASI» που διεξήχθη στην Σμύρνη κατέλαβε η ομάδα πόλο Νεανίδων του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Θρύλου κέρδισαν τη Γαλατάσαραϊ, την Εθνική Τουρκίας και τη Χίο και παρόλο που έχασαν στο φινάλε από την «οικοδέσποινα» Έστι με 11-10 πήραν την πρώτη θέση!

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως διαθέτει σπουδαία ταλέντα και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Μπενόπουλος σημείωσε:

«Μας βοήθησε πάρα πολύ αυτό το τουρνουά. Δεν έχει σημασία η πρώτη θέση αλλά οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα κορίτσια από αυτά τα παιχνίδια. Ήταν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό αυτό το τουρνουά».

Η ομάδα των Νεανίδων του Ολυμπιακού θα μείνει στην Σμύρνη έως και την Τρίτη και θα επιστρέψει στον Πειραιά για να μετάσχει στη συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φιλοξενία των ανθρώπων της τουρκικής ομάδας ήταν άψογη ενώ ο Ολυμπιακός απέσπασε και συγχαρητήρια για την συμπεριφορά της ομάδας του Γιάννη Μπενόπουλου και του Στέργιου Τοροσιάδη.


Επίσης η Γαλατασαράι που εντυπωσιάστηκε από το επίπεδο του Ολυμπιακού απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον σύλλογο για τουρνουά που θα διοργανώσει μέσα στο 2014 στην Πόλη.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τις: Δουρέκα Σταυρούλα, Κουντούρη Ειρήνη, Λογοθέτη Σύλια, Εξαρχάκου Σαββίνη, Δουρέκα Μαντώ, Πέττα Ξένια, Σαφέτη Άρτεμις, Πρέκα Σταυρούλα, Φουντωτού Έλενα, Χουχουλή Ειρήνη, Μάρκου Μιμή, Δορίζα Νεφέλη, Πουλοπούλου Μικέλα, Βιτσατσκή Δήμητρα, Εξαρχάκου Σταυρούλα.

Προπονητές της ομάδας μας είναι ο Γιάννης Μπενόπουλος και ο Στέργιος Τοροσιάδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ