2014-03-10 19:13:07
Φωτογραφία για Ηλεία: (Να) Υπάρχει και φιλότιμο στην κρίση
Ένα διαφορετικό πρωινό είχαν αρκετοί κάτοικοι και επιχειρηματίες του Πύργου το πρωί της Δευτέρας. Μια λατέρνα με τον λατερνατζή της έκανε την εμφάνισή της στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μας θύμισε την ταινία της Finos Film το 1955 ¨Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο" με τους αξέχαστους Βασίλη Αυλωνίτη και Μίμη Φωτόπουλο.

Τραγουδώντας τραγούδια της ταινίας αλλά και μεταφέροντας στον κόσμο να είναι δυνατοί στην κρίση και ότι μπορούμε όλα να τα ξεπεράσουμε απέσπασε το χαμόγελο πολλών περαστικών.

Ακούσαμε πολλούς περαστικούς να κουβεντιάζουν για την ευχάριστη έκπληξη αλλά και να αναφέρουν ότι μέσω κρίσης πρέπει να υπάρχει και φιλότιμο. Ένας ηλικιωμένος μας ανέφερε ότι οι 2 υιοί του δουλεύουν πολλές φορές πάνω από 10 ώρες την ημέρα και εισπράττουν 400 ευρώ το μήνα?.όταν τους τα δίνει το αφεντικό τους. «Υπάρχουν άτομα που εκμεταλλεύονται την κρίση για να μην πληρώνουν τίποτα», μας ανέφερε.

Στους καιρούς της γενικής κατάθλιψης, που όλοι παραμιλάνε από την ανέχεια και τη φτώχεια τουλάχιστον αυτοί που πραγματικά μπορούν να έχουν και φιλότιμο... στην κρίση.
iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ