2014-03-10 21:01:18
Φωτογραφία για Eyeliner: η γραμμή που κάνει τη διαφορά
Στο ερώτημα για το ποιο είναι το προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει το μακιγιάζ σας σε διαχρονικό, η απάντηση δε θα μπορούσε να είναι άλλη από το eyeliner.

Πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του ΄60, με φανατικό οπαδό τη Marilyn Monroe. Το eyeliner, έχει μια μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνει τα μάτια, μετατρέποντας τα στο πιο σαγηνευτικό σημείο μίας γυναίκας, αφού τα κάνει να φαίνονται πιο αμυγδαλωτά και γατίσια.

Αρχικά, θα πρέπει να μάθεις, πως υπάρχουν πολλοί τρόποι εφαρμογής αυτού το προϊόντος και θα τους βρεις μέσω της παρακάτω εικόνας. Ο κάθε ένας αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό στυλ. Επέλεξε τον δικό σου Ο βασικός τρόπος εφαρμογής του eyeliner όμως, είναι η σταδιακή άνοδος της γραμμής, δημιουργώντας το πασίγνωστο μοιραίο βλέμμα της Marilyn. Ξεκινώντας, λοιπόν, από την εσωτερική γωνία του ματιού σύριζα στις βλεφαρίδες, δημιουργείστε μια λεπτή γραμμή, η οποία σταδιακά θα γίνεται όλο και πιο παχιά και θα καταλήγει σε μία ανοδική μυτούλα. Ο σωστότερος τρόπος είναι ο παρακάτω.


Υπάρχουν όμως και ορισμένοι περιορισμοί. Οι γυναίκες με μικρή απόσταση μεταξύ των ματιών, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεκινούν τη γραμμή από την αρχή του ματιού, αλλά θα πρέπει σχεδόν από τα μέσα, ακολουθώντας φυσικά τη παραπάνω διαδικασία. Από την άλλη γυναίκες με μεγάλη απόσταση μεταξύ των ματιών τους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ξεκινούν τη γραμμή ακριβώς από την αρχή, μετριάζοντας έτσι το κενό. Επιπλέον, οι γυναίκες με μικρά μάτια θα πρέπει να αποφεύγουν τις πολύ παχιές γραμμές, γιατί το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τα κάνουν να φαίνονται ακόμα μικρότερα.

Tips

Είναι σημαντικό, στη πρώτη σου απόπειρα να επιλέξεις ένα eyeliner σε μορφή στυλό, και όχι πινέλου. Έτσι, θα ελέγχεις ευκολότερα τη ποσότητα προϊόντος και θα «ζωγραφίσεις» τη γραμμή πολύ πιο εύκολα.

Ένα άλλο σημαντικό tip για τις κοπέλες χωρίς σταθερό χέρι, είναι πριν το eyeliner να σχηματίσουν τη γραμμή με ένα μαλακό μαύρο και πολύ καλά ξυμένο μολύβι. Στη συνέχεια, να περάσουν από πάνω το eyeliner για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Αν κάνετε κάποιο λάθος, σε καμία περίπτωση μη σβήσετε όλο το eyeliner, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ένα μαύρο μάτι. Χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα με ελάχιστο νερό, σβήστε το λαθάκι ταμποναριστά.

Τέλος, να θυμάστε πως δε πρέπει να τραβάτε υπερβολικά τη γραμμή του eyeliner, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αφύσικο, ίσως και τρομακτικό…

Το eyeliner, λοιπόν, μπορεί να μεταμορφώσει τα μάτια, όσο δύσχρηστο και αν θεωρείται από τον γυναικείο πληθυσμό. Το μυστικό για τέλεια εφαρμογή, είναι η διαρκής εξάσκηση. Για αψεγάδιαστα αποτελέσματα, λοιπόν, εξασκηθείτε στο μάτι της Marilyn, αποκτώντας έτσι ένα ελκυστικό και γεμάτο μυστήριο βλέμμα που μαγνητίζει.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flip Clock 7: Cydia tweak update v7.0.1-1 ($0.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flip Clock 7: Cydia tweak update v7.0.1-1 ($0.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ