2014-03-10 21:16:05
Φωτογραφία για Εγκαίνια του 4ου Γυμνασίου Λαγκαδά
Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου και την διασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην γνώση σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (9/03) με τα εγκαίνια του 4ου Γυμνασίου Λαγκαδά, στην Δ.Κ. Λαγυνών.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη, ο οποίος και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την λειτουργία μιας ακόμη στέγης γνώσεων και εκπαίδευσης στην περιοχή του Δήμου μας.

  Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά δήλωσε ευτυχής που η Διοίκηση παραδίδει ένα έργο ουσίας στην υπηρεσία των Δημοτών και της νεολαίας μας, ικανοποιώντας ένα πάγιο όσο και απολύτως δίκαιο αίτημα των κατοίκων της κοινότητας Λαγυνών. Δεν παρέλειψε τέλος να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αστέριο Σισκούδη, την Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κα. Κοτσώνη Ελισάβετ, την Δημοτική Σύμβουλο κα. Ειρήνη Μπόρα, τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Τράκα και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λαγυνών, οι άμεσες και συντονισμένες ενέργειες των οποίων συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του σημαντικού έργου, στον συντομότερο δυνατό χρόνο.


Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίαςκ. Θεοφάνης Παπάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτριος Βάνης, οΠρόεδρος του Δ.Σ. Λαγκαδά κ. Ζαχαρίας Ζαχαρέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σισκούδης Αστέριος, Καλπάκης Νικόλαος και Αϊβατζίδης Παντελής, οι Πρόεδροι ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδης Γεώργιος και ΔΕΥΑΛ κ.Σταύρος Τερζάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Λαγκαδά κα. Σιμέλα Πουτογλίδου, οι ΠρόεδροιΣχολικών Επιτροπών Α/ βάθμιας και Β/ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Τουμπούλης και κα.Κοτσώνη Ελισάβετ, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λαγκαδά κ. Στραζέμης Δημήτριος, κ.Μπρόζος Φώτιος, κ. Μαυρίδης Γρηγόριος και κα. Σαρίκου Άννα, η Δημοτική Σύμβουλος κα. ΕιρήνηΜπόρα, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος και η Τοπική Σύμβουλος κα. ΧριστίναΣακαλή, η Πρόεδρος Τ.Κ. Κολχικού κα. Γεωργία Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Χρυσαυγής κ. Βασίλειος Ιγνάτης, ο Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Λαγυνών κ. Διονύσης Φλωρινούδης και τα μέλη κα. Αποστολούδη Μαρία και κ. Βλάχος Ευάγγελος, ο Τοπικός Σύμβουλος Λαχανά κ. ΒασίλειοςΔημητριάδης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου κα. Ξανθοπούλου Αναστασία,εκπρόσωποι του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας καιΔευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί γονείς και μαθητές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ