2014-03-11 14:48:24
Φωτογραφία για Αναγνώστης πλήρωσε χρυσή τη low cost αεροπορική, τα άκουσε κιόλας από τους υπαλλήλους της!
Ταξίδεψα την Τετάρτη 26.02.2014 από το αεροδρόμιο Άμστερνταμ Σχίπχολ (Amsterdam Schiphol) στο αεροδρόμιο Λόντον Σάουθεντ (London Southend). Στο αεροπλάνο που θα πετούσαμε... είχαν πέσει πουλιά στην άτρακτο και έτσι δεν μπορούσε να πετάξει. Μετά από 5 ώρες πετάξαμε τελικά γιατί στην αρχή προσπάθησαν να το επιδιορθώσουν και τελικά αποφάσισαν να στείλουν ένα άλλο. Φυσικά και δεν υπήρξε αποζημίωση γιατί αν και πάνω από 3 ή 4 κάποιες ώρες καθυστέρηση τη δικαιούμαστε, χαρακτηρίστηκε ως “extraordinary event” το περιστατικό. Τέλος πάντων.

Αν και αυτό δείχνει πως δεν ήταν σωστά οργανωμένοι και δεν υπάρχει customers’ service, το επόμενο περιστατικό είναι ακόμη χειρότερο! Στην επιστροφή από το Λονδίνο (Κυριακή 02.03.2014), όπως και στο αρχικό δρομολόγιο, είχα εγώ και η συνταξιδιώτης μου από μία χειραποσκευή. Μας ζήτησαν να την τοποθετήσουμε στο ειδικό κουτί. Μπήκε μέσα στο κουτί με ελάχιστο σπρώξιμο
. Είχα ρωτήσει αν επιτρέπεται να την πιέσω ελάχιστα και αν και στην αρχή μας είπαν πως αν χωρέσει με λίγο σπρώξιμο περνάει σαν χειραποσκευή, στη συνέχεια ήρθε ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας και μας είπε πως πρέπει να χωράει άνετα (“comfortably”). Μας είπε κιόλας πως είναι δικιά μας ανοησία (“foolishness”)! Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών Easyjet από το αεροδρόμιο για να τους ενημερώσω και για την βαλίτσα αλλά και για το ότι μας είπαν ανόητους και ο εκπρόσωπος μας είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα όταν τους ρώτησα αν προστατεύουν κάπως τους πελάτες τους.

Έστειλα έπειτα e-mail με το παράπονο και με μια φωτογραφία με τη βαλίτσα τοποθετημένη μέσα στο κουτί που υπάρχει σε κάθε αεροδρόμιο και δεν απάντησαν. Μόλις ανέφερα το περιστατικό στον τοίχο τους στο facebook, φυσικά και απάντησαν αμέσως. Ωστόσο, αν και έστειλα και εκεί τη φωτογραφία, μου είπαν πως πάλι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί προστατεύουν τους υπαλλήλους τους! Και σέβονται τις αποφάσεις τους εκεί. Όταν ρώτησα αν δεν προστατεύουν τους πελάτες τους που τους χαρακτηρίζουν «ανόητους» οι ίδιοι τους οι υπάλληλοι, μου είπαν πως θα το ερευνήσουν. Η απάντηση που ήρθε ήταν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί σέβονται τις αποφάσεις των υπαλλήλων τους οι οποίοι είναι καλά εκπαιδευμένοι οι υπάλληλοί τους και μπορούν να κρίνουν αν οι βαλίτσες χωράνε!! Θα δείτε το αν χώρεσε και από την φωτογραφία που στέλνω. Φυσικά για αποζημίωση για τη βαλίτσα που πλήρωσα για να ταξιδέψει σαν κανονική αποσκευή, ούτε λόγος! Όπως επίσης και για το γεγονός ότι μας έβρισε ο υπάλληλός τους, ούτε λόγος. Ελπίζω να μπορέσετε να γράψετε κάτι για αυτό για να γνωρίζουν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν με αυτήν την “low-cost” εταιρεία πώς συμπεριφέρονται στους πελάτες τους.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ