2014-03-11 18:14:40
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!
Η Σαμπαντέλ "φιλοξενεί" την Τετάρτη (19:00, Novasport 3) τον Ολυμπιακό στον 2ο Προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με πίστη στην πρόκριση και χωρίς το άγχος του φαβορί η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θα παλέψει την Τετάρτη (19:00 Novasport 3) στο Σαμπαντέλ απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 10-9 από την Σαμπαντέλ στον 1ο Προημιτελικό στον Πειραιά και θέλει νίκη με 2 γκολ για να πάρει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ.

Ο Χάρης Παυλίδης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του και στην ομάδα μας υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στις πανίσχυρες Ισπανίδες που είναι η βάση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Η αποστολή έχει φτάσει στο Σαμπαντέλ, που είναι λίγα χιλιόμετρα από την Βαρκελώνη και θα προπονηθεί το απόγευμα στην πισίνα που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στο Φάιναλ Φορ του Λεν Τρόφι που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Απριλίου.


Μιλώντας για την σπουδαία αναμέτρηση στην έδρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ο Χάρης Παυλίδης τόνισε: "Είναι ένα ματς πρόκληση και για τις δυο ομάδες. Η Σαμπαντέλ μπορεί να κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά αλλά ξέρω πως θα υπολογίζει πάρα πολύ. Είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα μου δεν έχει άγχος. Σαφώς και θέλουμε το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ αλλά το φαβορί είναι η Σαμπαντέλ. Πιστεύω όμως πως εάν κάνουμε το παιχνίδι μας θα μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στην Ισπανία. Η έδρα της Σαμπαντέλ έχει πάντα τρομερή ατμόσφαιρα, αφού όλοι στην πόλη ζουν και αναπνέουν για το πόλο, και αυτό θα βοηθήσει και την ομάδα μας".

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλλιώ Μανωλιουδάκη είπε: "Στον Πειραιά παίξαμε το πρώτο μέρος και στο Σαμπαντέλ θα διεξαχθεί το δεύτερο. Δεν έχουν καμία σχέση τα δυο ματς. Όπλα έχει η Σαμπαντέλ όπλα και ο Ολυμπιακός. Όταν παίζεις με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης σίγουρα το άγχος το έχει αυτή και όχι εσύ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να είμαστε άψογες για να προκριθούμε. Η ομάδα έχει τα φόντα να το πράξει και ειδικά με την προσθήκη της πολύ έμπειρης, της Νοξ, αλλάζει επίπεδο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ