2014-03-12 11:59:50
Φωτογραφία για Το νέο, κυρτό smartphone της LG [video]
Η Samsung μπορεί να είναι η πρώτη εταιρία που έφερε στην αγορά τα κυρτά smartphones, με τη δημιουργία του Galaxy Round, ωστόσο δεν είναι και η μοναδική. Αυτό, διότι η LG ετοίμασε την απάντηση της, η οποία ήρθε άμεσα και ακούει στο όνομα G Flex Το νέο μοντέλο της Κορεάτικης εταιρίας έχει κυρτό σχήμα, έχοντας όμως σημαντικές διαφορές από τη συσκευή της Samsung.

Συγκεκριμένα, ο σχηματισμός του G Flex παρουσιάζει μια ιδιαίτερη κυρτότητα, όχι μόνο στον κάθετο άξονα του, αλλά προς όλες τις κατευθύνσεις. Το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό διαφοροποιεί το νέο μοντέλο της LG από κάθε άλλο παλιότερο smartphone. Η αισθητή διαφορά από κάθε προηγούμενο μοντέλο προκαλεί εντυπώσεις, ενώ η καμπυλότητα σε συνδυασμό με τα πολύ καλά του τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρουν καλύτερη εικόνα στο χρήστη.

Η οθόνη του κινητού θα έχει διάσταση 6 ιντσών, ενώ η ενσωματωμένη του μνήμη θα είναι 32 GB. Βέβαια, το καινοτόμο προϊόν της LG θα κυκλοφορήσει σε τιμή που είναι σχεδόν... απαγορευτική. Για την ακρίβεια, όπως έχει ανακοινωθεί, το G Flex θα κοστίζει 899 ευρώ.

Η τεχνολογία του νέου μοντέλου της Κορεάτικης εταιρίας είναι προάγγελος για τα smartphones που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Η κυρτή οθόνη, όπως φαίνεται, είναι το επόμενο βήμα προς τη... τελειοποίηση των «έξυπνων» συσκευών.

Δείτε την επίσημη διαφήμιση της LG για το νέο της μοντέλο:
) Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ