2014-03-12 12:01:40
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας (14/3, 22:00, ΔΤ) και τα ισπανικά δημοσιεύματα επικεντρώνονται, όπως είναι φυσικό, στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα, απουσία που -φυσικά- είναι κομβική για την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς ο ηγέτης των back2back πρωταθλητών Ευρώπης μετράει 14.6 πόντους και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο στην διοργάνωση.

Βέβαια η απουσία του Σπανούλη δεν φαίνεται μόνο μέσα από τους αριθμούς και όπως είναι λογικό τα ισπανικά ΜΜΕ εστιάζουν στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα βρει απέναντι της τον Kill Bill.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό (12/3) δημοσίευμα της ιστοσελίδας "mundodeportivo.com" που παρουσιάζει το "gazzetta.gr" και έχει εκτενή αναφορά στην απουσία του Σπανούλη.

Το δημοσίευμα στέκεται στον τραυματισμό του αρχηγού του Ολυμπιακού στο γόνατο, στο γεγονός πως έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ & ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο (στα οποία οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν ισάριθμες ήττες...), όπως και στην απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του V-Span, αφού ακολουθούν εξαιρετικά κρίσιμες αναμετρήσεις για το Top 16 (όπως κόντρα σε Λαμποράλ Κούτσα, Αναντολού Εφές, Παναθηναϊκό, Ουνικάχα Μάλαγα) που θα καθορίσουν την πρόκριση των πρωταθλητών Ευρώπης στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Μετά από 9 αγωνιστικές στο Top 16 η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση του Group E με ρεκόρ 9-0, ενώ ο Ολυμπιακός μετράει 4 νίκες και 5 ήττες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ