2014-03-12 19:51:48
Φωτογραφία για «Χρυσό» ασφαλιστήριο συμβόλαιο κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού Μπόινγκ!
Πέντε ολόκληρες μέρες μετά την εξαφάνιση του από τα ραντάρ, το μυστήριο με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines περιπλέκεται αντί να.. λύνεται.

Η αποκάλυψη πως το τελευταίο στίγμα του Μποινγκ εντοπίστηκε 1000 μίλια σε κατεύθυνση εκτός της προκαθορισμένης πορείας του, προκαλεί αναπάντητα ερωτήματα και σηματοδοτεί την έναρξη των ερευνών από την αρχή καθώς οι αρχές δεν είχαν ψάξει στην θάλασσα Ανταμάν, ανατολικά και βόρεια με την Ταιλάνδη και τη Μιανμάρ, όπου τώρα ειδικοί εκτιμούν πως πιθανόν να κατέπεσε.

Την ώρα που τα δεκάδες αεροπλάνα, τα πλοία και οι δορυφόροι σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή για ίχνη του Μπόινγκ, οι αρχές στη Μαλαισία έχουν διατάξει να ερευνηθούν τα ψυχολογικά προφίλ όλων των μελών του πληρώματος αλλά και των επιβατών του Μπόινγκ 777 καθώς ενισχύεται η θεωρία πως κάποιος από τους επιβαίνοντες σκοπίμως σαμποτάρισε την πτήση για οικονομικούς λόγους!

Επιθεωρητές που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν όπως μεταδίδει η Daily Mail, πως κάποιος που ταξίδευε με το μοιραίο αεροσκάφος αυτοκτόνησε ρίχνοντας το αεροσκάφος στην θάλασσα και παρασύροντας στο θάνατο και όλους τους επιβαίνοντες για να μπορέσει είτε η οικογένεια του να λάβει τα χρήματα ιδιωτικής ασφάλειας ζωής είτε για να γλιτώσει μια για πάντα από τα δυσθεώρητα χρέη του.

Οι ερευνητές κοιτούν όπως ανακοίνωσαν προς τέσσερις κατευθύνσεις και ανάλογα σενάρια για το τι συνέβη στο αεροπλάνο των αερογραμμών της Μαλαισίας. Εξετάζουν τα ενδεχόμενα, σαμποτάζ, αεροπειρατείας, ψυχολογικών προβλημάτων επιβάτη η μέλη του πληρώματος ή προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε κάποιος από τους επιβαίνοντες.

«Πιθανόν κάποιος στην πτήση να είχε συνάψει ασφαλιστήριο ζωής για ένα τεράστιο ποσό και ήθελε να κερδίσει η οικογένεια του από τον θάνατο του, ή να ήταν κάποιος που χρωστούσε πάρα πολλά χρήματα. Κοιτάμε όλες τις πιθανότητες».

Από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, ειδικοί αναλύουν την συμπεριφορά των επιβατών πριν την επιβίβαση του για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν τους φόβους τους για τα παραπάνω σενάρια.
exedra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ