2014-03-13 15:47:50
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΟ 9ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΜΟΓΙΕΣ...
Η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ δεν έδιωξε την ανησυχία στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παρουσία της ομάδας τη φετινή περίοδο και το γεγονός ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να βγει εκτός από κάθε στόχο, αφού δίνει τρεις αγώνες με τεράστια σημασία.

«Πολύ κρίσιμο εννιαήμερο για το μέλλον του Μόγιες», ήταν ο τίτλος στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα "bleacherreport", στην οποία φυσικά υπήρξε και η σχετική εξήγηση.

Από την Κυριακή ξεκινάει μια σειρά αγώνων με αντιπάλους τη Λίβερπουλ, τον Ολυμπιακό και τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι όλα εντός έδρας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κινδυνεύουν σοβαρά να μη βγουν ούτε Ευρώπη φέτος έτσι όπως πάνε στο πρωτάθλημα και τα ντέρμπι που έρχονται είτε θα το επιβεβαιώσουν, είτε θα της δώσουν ελπίδες να ανακάμψει.

«Παίζει το μέλλον του ο Σκωτσέζος», τονίζεται στο δημοσίευμα και αναφέρεται μια σειρά επιπτώσεων που έχουν φέρει τους ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ να σκέφτονται τα πάντα πριν αποφασίσουν τι θα κάνουν για την επόμενη σεζόν. Βασικό ζήτημα είναι ότι θα χάσει την έξοδο στο Champions League, καθώς βρίσκονται εννιά πόντους πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι 4η, αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα.


«Στα παιχνίδια με τις 9 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας έχει κερδίσει μόνο έναν η Γιουνάιτεντ», σημειώθηκε για να καταδείξει την αγωνιστική ανυποληψία που έχουν φέτος οι «κόκκινοι διάβολοι» και συνεχίζει:

«Βρίσκεται εκτός διεκδίκησης του τίτλου, έχασε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Champions League πρέπει να κάνει κάτι μεγάλο στη ρεβάνς για να ανατρέψει τα δεδομένα».

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι έχουν χαθεί, ήδη, χρήματα από την πτώση των μετοχών στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Είναι λογικό οι Γκλέιζερ να είναι προβληματισμένοι, ειδικά από τη στιγμή που έχουν πληρώσει 45 εκατ. ευρώ για τον Μάτα τον Ιανουάριο και 32 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για τον Φελαϊνί και δεν βλέπουν να έχουν πιάσει τόπο οι επενδύσεις τους.

Ταυτόχρονα έκαναν τον Γουέιν Ρούνεϊ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο για να τον κρατήσουν στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Μόγιες πάλι δεν έχει καταφέρει να ταιριάζει τους πολύ ικανούς επιθετικογενείς παίκτες που έχει στη διάθεσή του με αποτέλεσμα να έχει τάσεις... φυγής ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, που τις εκδήλωσε μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έφτασε, λοιπόν, στο σημείο να αμφισβητείται η παρουσία του Μόγιες και την επόμενη σεζόν στη Γιουνάιτεντ και ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο 6 ετών!

Οι Γκλέιζερ είναι αυτοί που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις, αν και πλέον τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου θα είναι πιο καθοριστικά από ποτέ, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ