2014-03-13 16:57:05
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Έσφαξαν σκύλο αφαιρώντας μέχρι και τους λεμφαδένες του!
Ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο, όπως αποδεικνύεται ακόμα μία φορά, μετά από αυτό που έγινε στην πόλη της Νέας Ιωνίας, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ερημοκλησιάς Εκεί, εχθές τα ξημερώματα άγνωστος κατέσφαξε τον Μούργο, (όνομα) ένα φιλικό σκύλο, με τόσο μένος που ξερίζωσε μέχρι και τους λεμφαδένες του δύστυχου ζώου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα όταν τον εξέτασε ο κτηνίατρος να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το σώσει.

Χαρακτηριστικό είναι το χρονικό της δολοφονίας, όπως περιγράφεται από τη Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας: “Δολοφονία. Σήμερα (σ.σ. εχθές) το πρωί βρήκαμε αυτόν τον άγγελο μαχαιρωμένο να ξεψυχάει. Αμέσως τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά, καθώς το τραύμα του ήταν πολύ βαθύ.

Κάτοικοι της γύρω γειτονιάς μας είπαν ότι ο δολοφόνος τον μαχαίρωσε χωρίς κανένα λόγο, διότι το σκυλάκι ήταν πολύ φιλικό και ήρεμο, γνωστό σε όλα τα σπίτια
. Το φροντίζαμε και το ταΐζαμε. Ήδη έχουμε πολλά στοιχεία για το τέρας που το μαχαίρωσε και θα προβούμε σε καταγγελίες και σας ρωτάω είναι αρκετή η καταγγελία για αυτό το κτήνος; Φανταστείτε ότι κουβαλούσε μαχαίρι, οπότε όποιος έβγαινε μπροστά του και τον νευρίαζε θα τον μαχαίρωνε; Όταν σκοτώνεις ένα αθώο σκυλάκι, είναι σαν να σκοτώνεις άνθρωπο.”

Απανθρωπιά χωρίς τέλος

Την ίδια στιγμή, αλγεινή εντύπωση προκαλεί αυτό που μας μετέφερε η κα Φιλιώ Ιππίκογλου, η οποία δραστηριοποιείται στη Φιλοζωική Ένωση της Νέας Ιωνίας και είχε υπό την προστασία της τον Μούργο για περίπου δέκα χρόνια, χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά. Όπως μας είπε η κα Ιππίκογλου, αλλά και η κα Ιωάννου χωρίς να μπορεί ούτε στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυά της “δεν φτάνει που είχαμε τη δολοφονία του Μούργου, είχαμε και κάποιους γείτονες να γκρινιάζουν για τα αίματα που άφησαν οι πληγές του στο πεζοδρόμιο και αμέσως πήγα και τα καθάρισα” και συνέχισε μέσα σε αναφιλητά λέγοντας μας “τώρα, ο Μούργος δεν θα ενοχλεί κανέναν”.

Ακόμη η κα Ιππίκογλου, μας ενημέρωσε ότι την στιγμή που βρήκαν το δολοφονημένο σκύλο περνούσε από την περιοχή η ομάδα Δίας αλλά οι αστυνόμοι της είπαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι μόνο αν έπιαναν τον δράστη επ' αυτοφώρω.

Ενώ, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και η ενημέρωση που μας έκανε η Πρόεδρος της ΦΕΝΙ, κα Στέλλα Κόκοτζη, γενικότερα για τα αδέσποτα της Νέας Ιωνίας, αφού όπως μας είπε όλα τα ζώα έχουν στειρωθεί και τους έχουν τοποθετηθεί τα σχετικά τσιπάκια σε συνεργασία με το δήμο.
xtypos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ