2014-03-13 19:14:21
Φωτογραφία για Μαθήματα ποδοσφαίρου από τους θρύλους της Juventus
Διακοπές και masterclasses από προπονητές της ιταλικής ομάδας

Χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία, κλείνοντας μια θέση στα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά σεμινάριά από τους ιταλούς πρωταθλητές της Juventus!

Συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την πολυτελή διαμονή και ένα μοναδικό ταξίδι στη Σικελία, το θέρετρο Rocco Forte της Verdura Golf & Spa Resort σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής, που περιβάλλεται από τα βουνά της Σικελίας και τους γραφικούς οπωρώνες της.

Παρότι η Juventus, με έδρα το Τορίνο έχει το ψευδώνυμο «la vecchia signora», η μεγάλη κυρία, οι τάξεις είναι αυστηρά για παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών.

Προπονητές από την ιταλική ομάδα θα δώσουν μια σειρά από masterclasses από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, με δίωρες καθημερινές προπονήσεις, που θα ακολουθούνται από ένα 30λεπτο αγώνα.

Το θέρετρο προσφέρει επίσης μαθήματα μαγειρικής για εφήβους, αλλά και κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια στην πισίνα για παιδιά κάτω των 13 ετών.


Όλα τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το θερινό σχολείο ποδοσφαίρου θα κάνουν καθημερινή προπόνηση, ενώ θα πάρουν μαζί τους και ένα επίσημο πιστοποιητικό παρακολούθησης των μαθημάτων

.

Διαθέσιμο από τις 16 Ιουνίου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2014, το πρόγραμμα 5 ημερών κοστίζει 350 ευρώ το κάθε παιδί, ενώ το πρόγραμμα επτά ημερών 420 ευρώ το κάθε παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Verdura με ένα κλικ εδώ www.roccofortehotels.com.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θηλυκός Νονός η Μέρκελ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θηλυκός Νονός η Μέρκελ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ