2014-03-14 06:09:08
Φωτογραφία για Το νέο μονοθέσιο της Red Bull τα βάζει με ένα… F-18 Hornet!
Λίγο πριν το Grand Prix Αυστραλίας ο Daniel Ricciardo τα έστησε με ένα μαχητικό αεροσκάφος.

Μια ξεχωριστή κόντρα έστησε η ομάδα της Red Bull λίγες μέρες πριν τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν της F1 στη Μελβούρνη. Έναν αγώνα dragster μεταξύ του μονοθεσίου της και ενός F-18 Hornet, τον οποίο και κέρδισε!

Η κόντρα έγινε σε στρατιωτική βάση κοντά στη Μελβούρνη. Όπως θα περίμενε κανείς το μονοθέσιο της Red Bull με τον Daniel Ricciardo στο τιμόνι εκτοξεύτηκε μπροστά στην αρχή. Όμως σύντομα το F-18 Hornet της αυστραλιανής στρατιωτικής αεροπορίας μάζεψε χιλιόμετρα, πέρασε μπροστά και απογειώθηκε.

Για τον Michael Keightley, που πιλοτάριζε το F-18, η εμπειρία ήταν μάλλον λιγότερο έντονη, αφού δεν διέφερε και πολύ από την κανονική διαδικασία απογείωσης που πραγματοποιεί καθημερινά. «Το ότι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Dan ήταν φανταστικό. Είχε ενδιαφέρον η συζήτηση για τις ομοιότητες των επαγγελμάτων μας, όπως η σκληρή δουλειά και η εκπαίδευση που πρέπει να περάσουμε για να αποδώσουμε όπως πρέπει», είπε.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο με έναν αγώνα στους δρόμους της Μελβούρνης. «Τώρα δεν κρατιέμαι να μπω στην πίστα», είπε ο Ricciardo. «Είναι απίθανο το ότι έχω αγώνα στην πατρίδα μου, και το Albert Park είναι ένα από τα πέντε αγαπημένα μου σιρκουί».
) Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ