2014-03-14 10:57:10
Φωτογραφία για Ο Κ. Αργυρός απάντα για τις φήμες περί σχέσεως του με τη Ν. Λοτσάρη!
Τι συμβαίνει μεταξύ του Αργυρού και της Λοτσάρη; Σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ o τραγουδιστής έδωσε τις απαντήσεις του αν είναι μαζί με την Νίνα Λοτσάρη.Για όλα αυτά που ακούγονται είπε :"Δεν ισχύουν. Με τη Νίνα Λοτσάρη συναντηθήκαμε πριν από δυο εβδομάδες περίπου, όταν είχε τύχει να έρθει στο Posidonio όπου τραγουδούσα, και θα ξεκινήσω και πάλι να εμφανίζομαι, με νέο σχήμα από τις 25 Απριλίου. Ανέβηκε στην πίστα και τραγουδήσαμε μαζί, με επισκέφτηκε μετά στο καμαρίνι μαζί με άλλους φίλους για να με συγχαρεί, και της είπα με τη σειρά μου ότι είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει, και ότι θα ήθελα να παρακολουθήσω και εγώ την παράσταση στην οποία παίζει. Τίποτα περισσότερο".

Στην ερώτηση αν την έχει δει ποτέ ερωτικά είπε :"Τι να σου πω τώρα; Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, όπως δεν το σκέφτομαι για όποια γυναίκα έρχεται στο καμαρίνι μου ώστε να με συγχαρεί. Μόνο εκεί την έχω δει. Δεν βγαίνω μαζί της».


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δηλώνεi ελεύθερος και δεν του λείπει ένας δεσμός αφού "... καταφέρνω να είμαι πάντα ερωτευμένος. Ακόμα δηλαδή και αν δεν έχω σχέση, εγώ πάντα θα τραγουδάω για τη γυναίκα που ονειρεύομαι να έρθει, ή που υπήρξε κάποια στιγμή και μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή μου"

Για τον αν δίνει Δεύτερη ευκαιρεία (τίτλος και του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του) είπε "Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι μπορεί να γίνει. Στο παρελθόν, μου έχει συμβεί να χωρίσω και να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Αλλά ακόμα κι αν δεν είμαστε μαζί, τις γυναίκες που αγάπησα πραγματικά, θα τις έχω πάντα στην καρδιά μου, γιατί είναι κομμάτια της ζωής μου".

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ναι αποκάλυψε πως έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια του και κατέληξαν δυο πολύ καλοί φίλοι, αλλά και ότι έχει βγει με κοπέλα που γνώρισε μέσω Facebook, αλλά επίσης δεν εξελίχθηκε σε σχέση: «Στα 27 μου, έχω κάνει μόνο δυο μακροχρόνιες σχέσεις. Η μια κράτησε τέσσερα χρόνια, και η δεύτερη περίπου τρία».
stylista.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ