2014-03-14 14:42:44
Φωτογραφία για ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ.
Δρ. Γεώργιος Ελευθερίου

Ξαφνικά και όψιμα θυμήθηκαν οι γνωστοί - άγνωστοι του ιατρικού συνδικαλισμού να στήσουν ενώσεις συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ!! 

Είναι οι ίδιοι που πριν λίγο καιρό φώναζαν “κανένας γιατρός στον εοπυυ”, είναι οι ίδιοι που μιλούσαν για ιατρική αξιοπρέπεια και μάλιστα απειλούσαν να στείλουν τους συναδέλφους στα πειθαρχικά συμβούλια επειδή έκαναν νόμιμη σύμβαση με το κράτος! Είναι ακριβώς αυτοί που χρησιμοποιούν τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν για να ανέλθουν τα σκαλιά της εξουσίας έχοντας μετατρέψει τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου που προεδρεύουν σε μηχανισμό προσωπικής προβολής!

Καλούν λοιπόν τους γιατρούς να τους δώσουν εξουσιοδότηση για να τους εκπροσωπήσουν όταν πριν λίγο καιρό ήθελαν να τους εξοντώσουν ! Η συγκεκριμένη ενέργεια πολυδιάσπασης της ενότητας των συμβεβλημένων εξυπηρετεί συγκεκριμένους σχεδιασμούς, δείχνει την παλαιοσυνδικαλιστική τους νοοτροπία και την αγωνία που έχουν προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες που κατέχουν εν όψη των εκλογών των ιατρικών συλλόγων που έρχονται!


Τους πληροφορούμε ότι τέτοιες διασπαστικές ενέργειες ΔΕΝ ακουμπούν την Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ που εκπροσωπεί με συνέπεια, εδώ και δύο έτη, το σύνολο των συμβεβλημένων ιατρών, ακριβώς την εποχή που οι συγκεκριμένοι είχαν ανοίξει αμείληκτο πόλεμο εναντίων αυτής της κατηγορίας των συναδέλφων τους.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους συμβεβλημένους ιατρούς να καταδικάσουν και να αγνοήσουν τα εκ του πονηρού καλέσματά τους για να πλαισιώσουν την ψευδεπίγραφη ένωση που στήνουν εκ του πονηρού ! 

Στους συγκεκριμένους λέμε ότι οι συμβεβλημένοι ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ έχουν και γνώση αλλά και μνήμη και δεν θα επιτρέψουν την πολυδιάσπαση του ιατρικού σώματος!
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ