2014-03-14 22:20:04
Φωτογραφία για Συνελήφθη 28χρονος για κλοπές καταστημάτων στο Αγρίνιο
Συνελήφθη προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχη.

Ειδικότερα την 11-3-2014 τα ξημερώματα, ο 28χρονος ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, διέρρηξε καφετέρια στο Αγρίνιο και αφαίρεσε μια τηλεόραση, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια κονσόλα ήχου, δυο ενισχυτές ήχου, δυο κινητά τηλεφωνά και μικρό χρηματικό πόσο.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη διενεργήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη μέρα το βράδυ και τη σύλληψη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 28χρονος τις τελευταίες δέκα ήμερες είχε διαπράξει άλλες δέκα κλοπές και απόπειρες σε καταστήματα στο Αγρίνιο.


Πιο συγκεκριμένα, από 2-3-2014 έως 11-3-2014, είχε διαρρήξει δυο αρτοποιεία, ένα λογιστικό γραφείο, δυο καφετέριες, ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, ένα ασφαλιστικό γραφείο, ένα Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο, ένα φαρμακείο και ένα κατάστημα φωτιστικών.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του δράστη στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν μικρό χρηματικό πόσο και μια πτυσσόμενη ράβδο.

Ο συλληφθεις οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και εν συνέχεια στον Ανακριτή Αγρινίου όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ