2014-03-15 06:45:06
Φωτογραφία για Καθήλωσε την πτήση Λάρνακα-Πεκίνο χτυπώντας το κεφάλι της στο κάθισμα!
Κινέζα υπήκοος πέτυχε όχι μόνο να μην αναχωρήσει το αεροπλάνο που θα την επέστρεφε στην πατρίδα της μέσω Ντόχα αλλά και να αναβάλει την απέλασή της από την Κύπρο προκαλώντας αναστάτωση στο θάλαμο του αεροσκάφους με τη συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα, η 38χρονη -με αρχικά L.S.- μεταφέρθηκε την Τετάρτη από τα κρατητήρια Μεννόγιας στο αεροδρόμιο Λάρνακας και συνοδεία δύο αστυνομικών επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρνακα-Ντόχα-Πεκίνο.

Η ίδια είχε όμως άλλα σχέδια. Έτσι, άρχισε να χτυπά το κεφάλι της στο μπροστινό κάθισμα με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση σε επιβάτες και μέλη του πληρώματος. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να ελέγξουν την έξαλλη συμπεριφορά της, η 38χρονη φάνηκε αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο της και… τον πέτυχε, καθώς ο κυβερνήτης ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς πως δεν πρόκειται «να σηκωθεί το αεροπλάνο από το έδαφος υπό αυτές τις συνθήκες»

Έτσι, η παρολίγον… επιβάτιδα κατέβηκε από το αεροσκάφος και τέθηκε υπό κράτηση εκ νέου, αντιμετωπίζοντας αυτήν τη φορά κατηγορίες για επίθεση εναντίον αστυνομικού, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και ανησυχίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ