2014-03-15 19:40:55
Φωτογραφία για ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΟΝΤΟΜ!
Από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται ο Λαμάρ Όντομ λόγω του τραυματισμού του στη μέση, μίλησε για την σύντομη εμπειρία του στη Βιτόρια με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο αστέρας της ομάδας της Ισπανίας θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο για τη στήριξή του, όσο και τη διοίκηση της ομάδας.

Μάλιστα, τόνισε πως νιώθει λίγο... ντροπή για τον τραυματισμό του, αλλά και περηφάνια για την κατανόηση της Λαμποράλ.

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κόσμο για την συνεχή στήριξη τους. Νιώθω λίγο ντροπιασμένος αλλά την ίδια στιγμή είμαι πολύ περήφανος που λέω ότι είμαι τραυματίας κι έχω μία ομάδα που δείχνει κατανόηση και συνεχίζει να με στηρίζει. Ακόμα εκπροσωπώ τη Λαμποράλ και το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω πίσω και να δώσω ένα καλό σόου στους ανθρώπου της Βιτόριας", σχολίασε ο Λαμάρ Όντομ και συνέχισε:

"Πρέπει να είμαι υπεύθυνος και να φροντίσω τον τραυματισμό μου. Πρέπει να πάρω σοβαρά. Το ταξίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε πρέπει να ακολουθήσω αποθεραπεία και να επιστρέψω όταν θα είμαι καλύτερα. Νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πλέον στη Βιτόρια έχω ένα σπίτι να με περιμένει. Είναι ένα μέρος που πάντα θα επιστρέφω. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, όντας δυνατός".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ