2014-03-15 22:55:07
Φωτογραφία για ΕΝΑ... ΚΟΥΒΑΡΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (PHOTOS)
Δεύτερο πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού για τον Μίτσελ, ο οποίος αυτή τη φορά το κατέκτησε όντας από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Ο Ισπανός τεχνικός πέρσι ήρθε μετά τα μέσα της χρονιάς, όταν και πάλι είχαν κριθεί σχεδόν τα πάντα αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος, ο Μίτσελ έχει «χτίσει» την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί, την οδήγησε ξανά στην κατάκτηση του τίτλου και πλέον περιμένει… την ευρωπαϊκή υπέρβαση στον επαναληπτικό της Τετάρτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, έφερε και τους ανάλογους πανηγυρισμούς για τον Μίτσελ και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Με τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, όλοι στον πάγκο του Θρύλου έγιναν… ένα κουβάρι, με κεντρικό πρόσωπο τον Μίτσελ. Ο πρώτος που έσπευσε να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον τεχνικό των ερυθρόλευκων, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με τα συγχαρητήρια εκατέρωθεν να είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην ατμόσφαιρα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H κληρονομιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H κληρονομιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ