2014-03-15 23:25:08
Φωτογραφία για Η νέα εκπομπή, η εγκυμοσύνη & η πικρία για τον ΑΝΤ1
H Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Alpha, εν μέσω της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Σχετικά με την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η ίδια είπε: «Στην αρχή φοβόμουν, γιατί όταν στις τρεις φορές, οι δύο δεν έχουν ευτυχή κατάληξη, φοβάσαι. Δεν το συζητούσα με κανέναν. Μετά λυτρώθηκα και το συζητούσα κανονικά. Ήρθε πολύ γρήγορα, ήταν μόλις τρισήμισι μηνών η μικρή μου όταν έμεινα έγκυος. Δεν το συνειδητοποίησα, δεν περίμενα ότι θα 'ρθει τόσο σύντομα. Εγώ θα γεννήσω τέλη Ιουνίου, 26 Ιουνίου είναι τελική ημέρα, αλλά επειδή θα γεννήσω μάλλον με καισαρική, θα γίνει δυο εβδομάδες νωρίτερα. Μάλιστα και η Ευγενία Μανωλίδου έχει ημερομηνία τελική την 1η Ιουλίου. Θα συμπέσουμε...».

Μάλιστα, για την έναρξη του «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Τον τίτλο τον σκέφτηκαν στις συσκέψεις, αλλά ήταν ιδέα της αρχισυντάκτριάς μου
. Είναι ένας τίτλος που δίνει και το στίγμα της εκπομπής. Εμείς σε μια ζώνη αμιγώς ενημερωτική με δυσάρεστες ειδήσεις δυστυχώς, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια νότα χαράς. Θα είναι μια εκπομπή lifestyle με χρηστικά στοιχεία, γυναικείου περισσότερο περιεχομένου. Θα έχουμε ζωντανές συνδέσεις, κάποιες προτάσεις. Μαγειρική θα έχουμε δυο φορές την εβδομάδα, αστρολογία δεν θα υπάρχει. Ούτε καλεσμένος θα υπάρχει σε σταθερή βάση. Δεν θα έχουμε καλεσμένο επειδή πρέπει να έχουμε».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Alpha, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια είπε: «Αν είχα την αίσθηση ότι με φωνάζει κάποιος για να βγάλω μια εκπομπή τριών- τεσσάρων μηνών, δεν θα το έκανα. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Επειδή, μάλιστα, και την προηγούμενη φορά ήμουν μέχρι τελευταία ημέρα στο καθήκον και όπως αποδείχθηκε μάλλον δεν θα έπρεπε. Επειδή είδα ότι ξεκινάει κάτι με προοπτική, αισθάνθηκα ότι όπως κάθε μανούλα ή εγκυούλα βρίσκεται στη δουλειά της και απουσιάζει για να έρθει στον κόσμο το μωράκι της, έτσι κι εγώ θα επιστρέψω στην εκπομπή. Δεν είχα τη βεβαιότητα πως μια τόσο ωραία πρόταση θα την είχα και τον Σεπτέμβρη. Ένιωσα ασφαλής και είπα “ναι”», ενώ για το διάστημα που απουσίασε επεσήμανε: «Μου έλειψε η τηλεόραση την πρώτη φορά με το Alter. Επειδή έκλεισε πολύ άδικα, με είχε πιάσει το παράπονο έντονο. Αυτή τη φορά, επειδή έχω την οικογένειά μου και συνδυάστηκε με τη μπεμπούλα μου, δεν το σκέφτηκα τόσο. Όταν σταμάτησα από τον ΑΝΤ1 στεναχωρήθηκα ανθρώπινα, το είπα και την προηγούμενη φορά που ήρθα σε σένα, για το πώς έγινε, είχα την αίσθηση πως θα πήγαινε αλλιώς, αλλά τελείωσε και δεν θέλω να το συζητάω. Πάντως, δεν μου έλειψε η τηλεόραση, γιατί είχα δραστηριότητες. Μη σου πω ότι το χάρηκα κιόλας!». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ