2014-03-16 13:33:50
Φωτογραφία για Ο Μπεν λύτρωσε τη Βέροια στις καθυστερήσεις
Ο Ατρόμητος έδειχνε να βρίσκεται πολύ κοντά στη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα του με τη Βέροια, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στη Super League, ωστόσο ο Μπεν βρήκε... δίχτυα σε ακόμη ένα παιχνίδι, ισοφαρίζοντας στο 90' σε 1-1 από την άσπρη βούλα για τη «βασίλισσα του Βορρά».

Οι Περιστεριώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ούμπιντες, εντούτοις ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων πλήρωσε το αθηναϊκό συγκρότημα με το ίδιο νόμισμα κι έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του Ντόστανιτς, που έφτασε τους 28 πόντους και παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα του Παράσχου ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό ο Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη, ο Γεωργιάδης τον ανέτρεψε και ο Ούμπιδες ευστόχησε στο πέναλτι δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μετά το γκολ που δέχθηκαν, οι παίκτες της Βέροιας προσπάθησαν ν' αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό, καθώς επέλεξαν μερικά μακρινά σουτ που δεν απείλησαν τον Τσενάμο.


Αντίθετα, στο 25΄ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά οι αμυντικοί της Βέροιας πρόλαβαν τον Καραμάνο πριν βρεθεί τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έφτασε και πάλι κοντά στην επίτευξη ενός γκολ, όμως στο 51ο λεπτό ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Παπαδόπουλου από πλεονεκτική θέση, ενώ 11 λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπρίτο μέσα απ' την περιοχή.

Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση, με τους Περιστεριώτες να προσέχουν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί.

Ωστόσο, στο 90ό λεπτό ο Ντόγος μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Φυτανίδη, ο Κουκουλάκης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Ράσκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Οστόιτς (85΄ Ντόγος), Σιόντης (82΄ Μάνος), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (68΄ Παυλίδης), Γκονσάλβες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσεναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (70΄ Φωτάκης), Νάστος, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (81΄ Ναπολεόνι), Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιντες (90΄ Φάμπιο), Πίτου Γκαρσία.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ