2014-03-16 21:00:45
Φωτογραφία για «Τρίποντο» παραμονής για τον Πανιώνιο
Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Super League έκανε την Κυριακή ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με το ευρύ 4-2 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και έφτασε τους 34 βαθμούς.

Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κολοβός στο 57΄ και 74΄, ενώ σκόραραν και οι Αραβίδης (24΄), Μητρόπουλος (56΄). Ο Ροτζέριο στο 75΄ μείωσε σε 4-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιάντσης στο 86΄.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς στο 12ο λεπτό. Μετά από ατομική προσπάθεια ο Ορτέγκα βρέθηκε στη μικρή περιοχή, επιχείρησε το σουτ κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα ο Λαμπρόπουλος απομάκρυνε με το κεφάλι.

Μετά το πρώτο 15λεπτο, οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν...στροφές και στο 24΄ πήραν προβάδισμα στο σκορ με το σουτ του Αραβίδη, ο οποίος είδε τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του μετά το άστοχο σουτ του Κούρντι (1-0).


Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Βοιωτούς στο 26΄, με το Μάντζιο να είναι αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή, αλλά η κεφαλιά που έπιασε δεν ήταν δυνατή και ο Ανέστης μπλόκαρε σχετικά εύκολα τη μπάλα.

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη τελείωσε στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου μέρους. Ο Μητρόπουλος στο 56΄ και ο Κολοβός στο 57΄ έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στον Πανιώνιο (3-0), με τους «πράσινους» να μη μπορούν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Στο 74΄ ο Κολοβός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, για να έρθει ένα λεπτό μετά ο Ροτζέριο και να μειώσει για την ομάδα του Παντελίδη. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Γιάντσης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Κίτρινες: Κώτσιος

Πανιώνιος (Ν.Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (78΄ Κουλουχέρης), Λάζνικ (68΄ Γιάννου), Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης (78΄ Καμπάνταης), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης

Λεβαδειακός (Σ.Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Μαρτίνς (77΄ Βούκσεβιτς), Βαρέλα, Μάντζιος (60΄ Γιάντσης), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (60΄ Λυκογιάννης)
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ