2014-03-16 21:42:08
Φωτογραφία για Ξέσπασε η Μπέσυ Μάλφα για όσους την κατακρίνουν
Μπορεί λίγο καιρό πριν να δήλωνε πως από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, ωστόσο... οι συνεχείς επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα την… έβγαλαν από τα ρούχα της.

Έτσι η Μπέσυ Μάλφα θέλοντας να απαντήσει όσο πιο κομψά γίνεται σε όλους τους επικριτές της, ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα κείμενο, όπου… τους σφάζει με το γάντι.

«Και ενώ για άλλη μια φορά διάφοροι ειδικοί διαλαλούσαν τα χάλια μου σε όλα τα επίπεδα, καθότι έχουν την μόρφωση, όπως πτυχίο με άριστα από την Κρατική σχολή χορού, πτυχίο με άριστα από το θέατρο Τέχνης και σπουδές με τους σπουδαιότερους δασκάλους στο ωδείο Αθηνών, με σπουδές στο εξωτερικό, που εγώ τα έχω και τα απέκτησα με πολύ κόπο και θυσίες. Ηρθε ο Σέρτζιο Μπέλμπελ, ο μεγάλος και σπουδαίος συγγραφέας παγκοσμίου φήμης να μου θυμίσει ότι κάτι αξίζω κι εγώ λέγοντάς μου ότι μόνο τέσσερις ηθοποιούς έχει συναντήσει στον κόσμο που να ερμηνεύουν τα έργα του τόσο υπέροχα και άλλα πολλά κολακευτικά σχόλια, που επειδή στην πραγματικότητα είμαι σεμνός άνθρωπος (θέλω να πιστεύω)δεν μπορώ να τα πω. Ουδείς Προφήτης στον τόπο του. Καλημέρα!».
peoplegreece.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ