2014-03-16 22:23:07
Φωτογραφία για Φουσκώνει το ποτάμι του Θεοδωράκη
Oι επόμενες μέρες και οι επόμενες...δημοσκοπήσεις θα είναι κρίσιμες για το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στο cretalive, στο περιθώριο της παρουσίας του στην εκδήλωση " Οινοτικά" στις Μαλάδες!

Στην αρχή αυτής της "περιπέτειας" ως τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου, ο εμπνευστής και δημιουργός της νέας πολιτικής κίνησης δεν μπορεί παρά να νοιώθει ικανοποιημένος από το αγκάλιασμα και την ανταπόκριση του κόσμου, σε αυτό το πρώτο 24ωρο των δημόσιων εμφανίσεων του.

Τώρα μπορεί να "παρουσιάζεται" μόνος του αλλά τις επόμενες μέρες στελέχη του κόμματος θα μοιραστούν μαζί του το επικοινωνιακό "παιγνίδι" και θα αναλάβουν να εξειδικεύσουν τις θέσεις του "Ποταμιού" στην Ελληνική κοινωνία.

Τα πρώτα δείγματα από τα γκάλοπ του Σαββατοκύριακου δεν μπορούν παρά να ικανοποιούν τον ίδιο και το επιτελείο του στο ξεκίνημα της μάχης, ωστόσο περιμένει και τα επόμενα δείγματα των δημοσκοπήσεων όταν το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο.


Οι επιθέσεις που δέχτηκε , όπως αναφέρε, δεν τον πτοούν, ούτε του ρίχνουν το ηθικό. Αντιθέτως- επισημαίνει- αυτό το επικοινωνιακό...ντελίριο κατά του ίδιου και του "Ποταμιού" φανερώνουν πως το σύστημα δείχνει να ενοχλείται από τη διεισδυτικότητα και την απήχηση του κόμματος, σε όλα- πλην του ΚΚΕ- τα κόμματα.

" Ο πόλεμος που μου κάνουν φουσκώνει κι άλλο το ποτάμι" μας έλεγε χαρακτηριστικά δείχνοντας σίγουρος πως όσο περνάει ο χρόνος και η παρουσία του νέου κόμματος θα σταθεροποιείται τόσο θα πυκνώνουν οι επιθέσεις από παντού.

Πάντως αυτό που ήθελε από την Κρήτη το πήρε και μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό: κόσμος καθημερινός, άνθρωποι κάθε ηλικίας, άντρες γυναίκες και κυρίως νέοι  του έσφιξαν το χέρι, τον χτύπησαν φιλικά στην πλάτη και προσφέρθηκαν να συστρατευθούν μαζί του ως εθελοντές στο εγχείρημα που μόλις ξεκινάει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός μεσήλικα, που πλησίασε το Θεοδωράκη, διακόπτοντας την κουβέντα μας, για να του πει πως δεν έχει ψηφίσει στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις αλλά τώρα θα το κάνει και θα πάει με το Ποτάμι γιατί τον εμπιστεύεται!
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ