2014-03-16 22:52:09
Φωτογραφία για Προκαταρκτικά αποτελέσματα: 95% θέλει ένωση - Μόσχα: Το συντομότερο η ψήφιση της προσχώρησης
Ένωση με τη Ρωσική Ομοσπονδία σε ποσοστό που υπερβαίνει το 95% ψήφισαν οι πολίτες της Κριμαίας σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε αξιωματούχος την Κυριακή στις 10.30μμ (ώρα Ελλάδας και Κριμαίας). Νωρίτερα, τα έξιτ πολ έκαναν εκτιμήσεις για έγκριση της ένωσης σε ποσοστό 93%.

Τις απειλές της Δύσης για κυρώσεις φαίνεται να αγνοεί από την πλευρά της η Μόσχα.

Μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαϊκή χερσόνησο, ο ηγέτης του κόμματος Δίκαιη Ρωσία, και πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, (Άνω Βουλή) Σεργκέι Μιρόνοφ, που θεωρείται σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, τόνισε ότι η Δούμα, η Κάτω Βουλή της Ρωσίας, θα ψηφίσει γρήγορα όλους τους νόμους σχετικά με την προσχώρηση της Κριμαίας στη Ρωσία.

"Θα εγκρίνουμε όλους τους νόμους το συντομότερο δυνατόν", δήλωσε ο Μιρόνοφ σε ρωσικά ΜΜΕ. "Όλα θα συμβούν με ακρίβεια και ταχύτητα. Να μην αμφιβάλουν οι αδελφοί μας της Κριμαίας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιρόνοφ.


Υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία ψήφισε το 93% των πολιτών της Κριμαίας στο δημοψήφισμα, ενώ μόλις το 7% υπέρ μιας αυτόνομης Κριμαίας εντός της Ουκρανίας αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα έχιτ πολ. Οι κάλπες στην Κριμαία έκλεισαν στις 8 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα, και ώρα Ελλάδος), με το κλίμα στη Σεβαστούπολη να είναι πανηγυρικό.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/254057/antigrafotourussian-media-93-crimea-russia-to-dimopsifisma-crimea-mironov/#ixzz2wA2jBavy

Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ