2014-03-17 13:21:05
Φωτογραφία για Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάτλι σε… ακροβατικές αποστολές στο πιλάτες
Έγινε γνωστή ως η μούσα του οίκου Burberry, αλλά και ως ο ξανθός άγγελος της Victoria’s Secret. Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες καλλονές, αυτή τη στιγμή, στο χώρο της μόδας.

Και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να το καταφέρει, χωρίς τις ιδανικές αναλογίες της και τις καλογυμνασμένες της καμπύλες.

Η Βρετανή καλλονή αθλείται σχεδόν καθημερινά. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της εν ώρα δράσης Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες της πάνω στο μηχάνημα Pilates Cadillac και εμείς είδαμε τον κόσμο ανάποδα μαζί της!

Η 27χρονη, η οποία κάνει επίσης γιόγκα, αεροβικές ασκήσεις και βάρη έχει μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σημασία της γυμναστικής στη ζωή της.

«Δεν είναι απλά ένας τρόπος για να είμαι σε φόρμα, βελτιώνει και τη διάθεσή μου. Αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου, τονώνει την αυτοπεποίθησή μου. Άλλωστε για μένα, από το γυμναστήριο ξεκινά και η στρατηγική ομορφιάς», είχε δηλώσει, ενώ είχε αποκαλύψει πως έχει τρεις προσωπικούς γυμναστές που φροντίζουν τη φόρμα της:

«Έναν στο Λονδίνο, έναν στο Λος Άντζελες και έναν στη Νέα Υόρκη! Αυτό σημαίνει απλά, πως δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να μην πάω γυμναστήριο όπου κι αν βρίσκομαι».
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ