2014-03-17 14:14:31
Φωτογραφία για ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ... ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η αποστολή του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη (18:00, NS3), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ.

Μέσω αυτής της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να... φρεσκάρει την ομάδα του για να έχει γεμάτες τις μπαταρίες, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα την προσεχή Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, άφησε τελικά στην Αθήνα τους Σπανούλη και Πρίντεζη προκειμένου να συνεχίσουν τη θεραπεία τους ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για τη... μάχη με τους Βάσκους. Αμφότεροι νιώθουν καλύτερα και υπάρχει αισιοδοξία για την κατάσταση τους.

Αντίθετα την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ακολούθησε ο Πέτγουεϊ, ο οποίος μετά την απομάκρυνση του Μουν, βρήκε ξανά τη θέση του στην Α1 και θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη δεν θα βρεθεί ο Σερμαντίνι, τη θέση του οποίου πήρε ο Καββαδάς, με τον νεαρό σέντερ να έχει την ευκαιρία να πάρει τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, για αυτό και ο Μπαρτζώκας πήρε μαζί του και τον… Βενιαμίν, Χριστοδούλου.

Η Λαμποράλ Κούτσα είναι στο μυαλό όλων, αλλά προέχει το νεανικό συγκρότημα του Μίνιτς, το οποίο είναι ικανό να προκαλέσει ζημιά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ