2014-03-17 20:35:04
Φωτογραφία για Γιατί να αποφεύγετε την επεξεργασμένη ζάχαρη
Φρόντισε την υγεία σου αλλά και τη σιλουέτα σου αποφεύγοντας οποιαδήποτε μορφή επεξεργασμένης ζάχαρης καθώς τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της όλο και πληθαίνουν Έχεις ακούσει πολλές φορές ότι η ζάχαρη και τα γλυκά κάνουν κακό στον οργανισμό, γνωρίζεις όμως τους πραγματικούς λόγους?

√ Καταρχάς, η επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη αυξάνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα και συντελεί στην αύξηση της ινσουλίνης, της ορμόνης δηλ. που ευθύνεται για τη μεγάλη αποθήκευση λίπους στο σώμα ( γι' αυτό το λόγο η υπερβολική κατανάλωση γλυκών είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες εμφάνισης κυτταρίτιδας).

√ Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης σε ημερήσια βάση αυξάνει την αρτηριακή πίεση, τα τριγλυκερίδια στο αίμα και προκαλεί καρδιακά προβλήματα.

√ Σύμφωνα με νέες μελέτες, η ζάχαρη προκαλεί πρόωρη γήρανση των κυττάρων του δέρματος, ρυτίδες και συνδέεται με εμφάνιση καρκίνου.

√ Μην ξεχνάς επίσης, ότι η ζάχαρη είναι εθιστική και η έλλειψη της προκαλεί στερητικό σύνδρομο ( νευρικότητα, υπογλυκαιμία, διαταραχές στον ύπνο).

Φυσικά και ο αποκλεισμός της ζάχαρης φαίνεται αδύνατος. Παρ' όλα αυτά, στο εμπόριο υπάρχουν πολλά φυσικά υποκατάστατα της ζάχαρης που μπορούν να μειώσουν τις αρνητικές της επιπτώσεις.

Extra tip: Αντί για ζάχαρη μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανέλα, η οποία έχει γλυκιά ευχάριστη γλυκιά γεύση, λιγότερες θερμίδες, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και βοηθά στο αδυνάτισμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MailUnlimitedPhotos: Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MailUnlimitedPhotos: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ