2014-03-17 21:14:07
Φωτογραφία για Πάρκο-ντροπή στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας!
Αυτές τις ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο, η παρέμβαση που γίνεται στην Κυανή Ακτή και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην πόλη της Πρέβεζας από φορείς, συλλόγους, κόμματα και οργανώσεις πολιτών. Ποια όμως είναι η εικόνα στο Πάρκο Νεάπολης, το περίφημο «Πυροβολικό» στο κέντρο της πόλης; Ποια η εικόνα στο... πολυδιαφημιζόμενο αυτό έργο, το οποίο είχε προϋπολογισμό 700.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα παλαιότερων ετών;

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ο κ. Κώστας Λογοθέτης, εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή! Έχετε την ευθύνη σαν Δημοτική Αρχή, διότι ή δεν έχετε τις υπηρεσίες ή δεν έχετε την θέληση να τα συντηρείτε αυτά τα έργα. Εάν πάτε αυτή την στιγμή, αν έχετε το σθένος να πάμε αυτή την στιγμή στο Πυροβολικό και σε αυτό το κομμάτι που έχει το λόφο, που από πίσω έχει τα αποδυτήρια, σας πληροφορώ ότι είναι ντροπή για όλους μας. Το σκ... είναι ένα μέτρο εκεί...».


Το www.atpreveza.gr, «επισκέφθηκε» την πάλαι ποτέ αλάνα, όπου έπαιζαν δεκάδες παιδιά στη δεκαετία του '90 και παλαιότερα και δυστυχώς οι ισχυρισμοί του κου Λογοθέτη, είναι βάσιμοι. Δυσοσμία, σπασμένες εγκαταστάσεις, επικίνδυνες για τα παιδιά που παίζουν, κακή υγιεινή των χώρων, χορτάρια και σκουπίδια, χαλασμένα παγκάκια, υδραυλικές εγκαταστάσεις χωρίς προφύλαξη και η εικόνα του τσιμέντου, που σου δίνει εντύπωση μεγάλου αστικού κέντρου και όχι του κέντρου της Πρέβεζας, συνθέτουν την εικόνα.

Οι τοπικές δημοτικές αρχές φαίνεται πως «ζωγράφισαν» σε αυτό το σημείο τα τελευταία χρόνια...
atpreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ