2014-03-18 10:15:07
Φωτογραφία για Στη Θεσσαλονίκη ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας
Μετά από τις εξαιρετικές sold out εμφανίσεις στο Γκάζι live.

Μετά από τις εξαιρετικές sold out εμφανίσεις στο Γκάζι live που ξεσήκωσαν, εξέπληξαν, συγκίνησαν και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας με την ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ , συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις και στην Θεσσαλονίκη για 3 Παρασκευές – 28/3, 4/4 & 11/4 στη σκηνή του VOLVER live stage! Στο πλευρό τους μια εξαιρετική φωνή, η Γεωργία Νταγάκη που παρασύρει με την ιδιαίτερη φωνή της και την κρητική λύρας της. Πάνω από 10.000 κόσμος παρακολούθησε έως τώρα τις παραστάσεις τους στην Αθήνα ,που συνεχίζονται .

Για 4 γεμάτες ώρες ξεσηκώνουν το κοινό με τα τραγούδια τους με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, τραγούδια αγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ, αλλά και το “Είναι η αγάπη πόλεμος” το ντουέτο τους που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη αγαπηθεί από το κόσμο, μην αφήνοντας κανέναν ασυγκίνητο.


10 Χρόνια μετά την διάλυση των Πύξ Λάξ και 3 χρόνια μετά την θρυλική επανένωσή τους με 80.000 θεατές στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και 50.000 στο Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας σε προσωπικά μονοπάτια αυτή τη φορά ξαναβρίσκονται στη σκηνή, για να παρουσιάσουν την παράσταση:“Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ”

Από τo Παρασκευή 28 Μαρτίου και για 3 Παρασκευές .

“Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ”

Παρασκευή 28/3, Παρασκευή 4/4 και Παρασκευή 11/4

Στο VOLVER live stage ,26ης Οκτωβρίου 23,Σφαγεία (πρώην Vogue)

Τηλέφωνο κρατήσεων 6975855150
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ