2014-03-18 12:16:07
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΖΑΖΗ - ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ!
Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ που κατέκτησε τον τίτλο του MVP και στο Final 4 Κυπέλλου στην Καλαμάτα, πήρε -έστω και με λίγες μέρες καθυστέρηση- το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων, σημειώνοντας 31 πόντους –όσους και τα χρόνια του.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος, πολύ χαρούμενος από την επιτυχία αυτή, δήλωσε στο "gavros.gr": «Δεν ξεχνώ τους πρώτους μου τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα όνειρο για μένα να μείνω στην ομάδα και να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και φυσικά είναι το δώρο γενεθλίων που περίμενα.

Είναι δύσκολο να φτάνεις στην κορυφή αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να αποδείξεις ότι μπορείς να παραμείνεις σε αυτήν. Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στους συμπαίκτες μου γιατί τους αξίζει, στους δύο συμπαίκτες μου που τραυματίστηκαν, τους προπονητές αλλά πιο πολύ στον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Βασίλη Κουρνέτα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς που έδειξε για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα».


Aπό την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, πήρε το έκτο του Κύπελλο με τους ερυθρόλευκους (τέσσερα σαν παίκτης και δύο σερί σαν προπονητής) αποκάλυψε το... στοίχημα που είχε βάλει με τον Βούλγαρο διαγώνιο: «Πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχα πει στον Μπόμπι ότι θα είναι ο πολυτιμότερος παίκτης και τώρα χρωστάει φαγητό και ένα μπουκάλι. Ήμουν σίγουρος για κείνον όπως και για όλα τα παιδιά» τόνισε.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε για την επιτυχία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το Κύπελλο. Εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στην αρχή της χρονιάς αλλά είμαστε στους στόχους μας. Πήραμε μια κούπα κάνοντας κατάθεση ψυχής μέσα από τα προβλήματα που προέκυψαν στην διάρκεια του αγώνα και μάλιστα κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα.

Στο πρωτάθλημα θεωρώ ότι αν τα παιδιά είναι καλά θα φτάσουμε στο τέλος, ενώ και στην Ευρώπη αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από μια υπερδύναμη αν και πέρασε στα ψιλά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κώστα Χριστοφιδέλη και το ένατο του τρόπαιο: «Ο Κώστας είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης και μας έχει βοηθήσει πολύ παρά τα μικροπροβλήματα που έχει σε όλη την διάρκεια της χρονιάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ