2014-03-18 15:32:31
Φωτογραφία για Δημοπρατήθηκε η Γέφυρα στον Πόρο και η παράκαμψη Γερακίου
Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 του έργο «Επαρχιακός δρόμος Σκούρα – Γεράκι» προϋπολογισμού 12.980.000,00€ από την... Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Αντικείμενο των έργων αποτελεί η βελτίωση της επαρχιακής οδού μεταξύ των οικισμών Αγ. Ανάργυροι – Γεράκι – Αλεποχώρι. Συγκεκριμένα προβλέπεται η κατασκευή γέφυρας στο ρέμα του Πόρου η οποία συμπεριλαμβάνει και οδικές παρεμβάσεις σε μήκος 1,5 χιλ. και στην παράκαμψη, με νέα χάραξη, του οικισμού Γεράκι μήκους 5,64χιλ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΔΕΠΙΝ 2007 – 2013 στο οποίο εντάχθηκε με Απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιατί μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, η οποία χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, και σήμερα με την δημοπράτηση του εισέρχεται στην φάση της υλοποίησης. Επιπροσθέτως δήλωσαν ότι, με την ολοκλήρωση του δρόμου θα συντομέψει ο χρόνος πρόσβασης προς την Ανατολική Λακωνία και ταυτόχρονα η διέλευση των οχημάτων θα είναι ασφαλέστερη.

Από γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ