2014-03-19 00:10:02
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΥΣ «8» ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ!
Η Ρεάλ και η Τσέλσι προστέθηκαν στις καλύτερες 8 ομάδες του Champions League, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, κόντρα σε Σάλκε (3-1) και Γαλατάσαραϊ (2-0), αντίστοιχα Η Βασίλισσα δεν... χαρίστηκε στους Γερμανούς και τους υποχρέωσε σε δεύτερη ήττα στην φάση των 16 του Champions League, επικρατώντας 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ενώ η Τσέλσι, στην επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο Λονδίνο, επιβλήθηκε άνετα 2-0 της Γαλατά, η οποία δεν... παρουσιάστηκε ποτέ!

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-1 της Σάλκε για να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στους «μπλε».

Πριν από δύο εβδομάδες, η «βασίλισσα» είχε διαλύσει με το εμφατικό 6-1 τη Σάλκε στη Γερμανία και έτσι δεν υπήρχαν πιθανότητες ανατροπής.

Στη ρεβάνς οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους με αρκετές αλλαγές, ωστόσο το θέαμα δεν έλειψε με τους «μερένγκες» να φτάνουν στη νίκη με με άνετο τρόπο και να σκοράρουν για 33ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League, κάνοντας νέο ρεκόρ.


Στο 21’ ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπέιλ για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Χούγκλαντ έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κασίγιας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να φτάσουν και στην άνετη τελικά νίκη. Στο 74’ ο Ρονάλντο πέτυχε ακόμα ένα τέρμα και ένα λεπτό αργότερα, είχε σουτ στο δοκάρι για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα από τον Μοράτα που σκόραρε στην επαναφορά.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο η προσπάθεια του Ρονάλντο στο 82’ σταμάτησε στο δοκάρι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος (70’ Καρβαλιάλ), Κοεντράο, Νάτσο, Αλόνσο (46’ Κασεμίρο), Ίθκο, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Γιεσέ (8’ Μπέιλ), Μοράτα.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χούγκλαντ, Χιέβεντες (58΄ Παπαδόπουλος), Ματίπ, Κολάσινακ, Μάιερ, Ντράξλερ, Αϊχάν (81’ Ανάν), Νόισταντερ, Ομπάσι, Χούντελααρ (46’ Σαλάι).

Η πρώτη αγγλική ομάδα που κατάφερε να φτάσει στα φετινά προημιτελικά του Champions League έγινε η Τσέλσι, η οποία έχοντας πάρει το ισόπαλο 1-1 στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 για να φτάσει και στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, από το ξεκίνημα έδειξε την ανωτερότητά της και στην πρώτη φάση που δημιούργησε, άνοιξε το σκορ. Στο 4’ συγκεκριμένα ο Ετό βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Γαλατάσαραϊ και με πλασέ, νίκησε τον Μουσλέρα για να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στο παιχνίδι και έτσι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και το 42’ ο Κέιχιλ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα για να κάνει το 2-0 και να διαμορφώσει έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ (82’ Σούρλε), Αζάρ, Βίλιαν (92' Κάλας), Ετό (85’ Φερνάντο Τόρες).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέλες, Σεντού, Καγιά, Έμπουε (77’ Χαΐροβιτς), Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Κουρτουλούς (67’ Μπαλτά), Ντρογκμπά, Γιλμάζ (56’ Μπουλούτ).

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ