2014-03-19 08:33:06
Φωτογραφία για «Ήταν σκληρό να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου»
Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Δευτέρας, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα.

«Παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια, αλλά είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Είμαστε από το 2003 μαζί, γνωριστήκαμε στη σχολή, γιατί και εκείνη ξεκίνησε ως ηθοποιός. Είμαστε μαζί στη σχολή, εκεί έδεσε ο έρωτας.

Τότε ήμουν 22-23 χρονών, πολύ πιτσρικάς» είπε ο 34χρονος ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε: «Όταν είσαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο, ειδικά οι άντρες που είμαστε πιο ανώριμα σαν πλάσματα, γίνεσαι πιο άνθρωπος, αποδεχόμενος και τις αρνητικές του πλευρές».

Μάλιστα, για τα παιδιά του, ο ίδιος ανέφερε: «Έχω δύο παιδάκια. Το αγοράκι έγινε δύο χρονών και το κοριτσάκι μου είναι 4 μηνών», ενώ για την καθημερινότητά του επεσήμανε:

«Ήταν σκληρό για μένα να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου.


Τα τελευταία χρόνια γενικά, επειδή είμαι πάρα πολύ της διασκέδασης, δεν έχω διασκεδάσει πολύ.

Με τον γάμο κλείστηκα, αυτή είναι η αλήθεια. Φοβήθηκα πάρα πολύ τον εαυτό μου, επειδή είμαι πολύ ασυγκέντρωτος και χαμένος. Έβαλα ένα παραπάνω φρένο σε αυτό με την οικογένεια».

Ωστόσο, ο Λευτέρης Ελευθερίου παραδέχτηκε: «Έχω σκεφτεί τι θα γινόταν, αν ζούσα ως ελεύθερος αυτό που ζω τώρα. Αν το ζούσα αυτό ελεύθερος, θα είχα ξεφύγει.

Έχω αυτή την αίσθηση. Η τηλεόραση σου δίνει μια αναγνωρισιμότητα, μπαίνεις στο σαλόνι του άλλου. Κοιτάς την κάμερα, μπορεί να γίνεις το αντικείμενο του πόθου.

Είναι δισυπόστατο. Ο άλλος νομίζει πως λικνίζεσαι για αυτόν, είναι πολύ περίεργο. [...] Στην πραγματικότητα, ζεις αυτό που ζεις. Αν αύριο μεθαύριο χωρίσω, δεν ξέρω πώς θα το ζήσω». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ