2014-03-19 12:04:55
Φωτογραφία για H Νέα Σμύρνη τίμησε τη Μαρία Φαραντούρη [Photos]
Η κορυφαία λυρική ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη σε μια μοναδική βραδιά μελοποιημένης Ποίησης γοήτευσε... όλους όσοι βρέθηκαν στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού "Γαλαξίας", ενώ στο τέλος καταχειροκροτήθηκε απο τους Νεοσμυρνιώτες!

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού τίμησαν την ερμηνεύτρια, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για το υψηλό επίπεδο των εκδηλώσεων!

Οι μεγάλες βραδιές στον πολυχώρο πολιτισμού "Γαλαξίας", στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, άρχισαν! Ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Τζουλάκης, αλλά και ο Πολιτιστικός Οργανισμός με τον Πρόεδρό του κ. Βαγγέλη Χατζατουριάν έχουν βάλει, όπως θα δείτε και από τα ονόματα που λαμβάνουν μέρος, τον πήχυ πιο ψηλά από ποτέ: Μαρία Φαραντούρη, Κώστας Χατζή, Ορφέας Περίδης, Ελένη Πέτα, Φωτεινή Δάρρα, Στέλιο Διονυσίου, Αναστασία Μουτσάτσου, Μανώλης Φάμελλος, αλλά και η ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη! κτλ!

Την Τεταρτη 19 Μαρτίου ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης θα παρουσιάσει μια αναδρομή από την δισκογραφία του, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν δικά του. Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης θα επεκταθεί και σε τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών τραγούδια που αγαπάει και θαυμάζει.
markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ