2014-03-19 14:35:05
Φωτογραφία για Επιτροπή Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου και Κλαπέντων Πολιτιστικών Θησαυρών: Φίμωση από τη κρατική γερμανική τηλεόραση
Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για την φίμωση που αφειδώς της προσέφερε το πρόγραμμα του 2ου καναλιού της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης, ZDF, θα ήθελε να εκφράσει η Επιτροπή Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου και Κλαπέντων Πολιτιστικών Θησαυρών.

Η συνέντευξη που εζήτησε και πήρε η ανταποκρίτρια του Zweites Deutsches Fernsehen, για την γερμανική τηλεόραση, από τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και στιχουργό, Γιώργο Λεκάκη, στα περιθώρια της συνεντεύξεως Τύπου, που παραχώρησε η ΔΙ.ΚΑ.Δ.ΠΟ.Θ. την 4η Μαρτίου στην ΕΣΗΕΑ, δεν προβλήθηκε ποτέ!

Φαίνεται πώς η Επιτροπή Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου και Κλαπέντων Πολιτιστικών Θησαυρών, ενοχλεί. Και ενοχλεί όχι μόνον τον υπεύθυνο προγράμματος της κρατικής γερμανικής τηλεοράσεως, αλλά και την ίδια την Άγκελα Μέρκελ.

Η ΔΙ.ΚΑ.Δ.ΠΟ.Θ. υπόσχεται πώς θα συνεχίσει τον αγώνα της με αμείωτη ένταση, μέχρι να επιστραφεί το σύνολον των οφειλομένων της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Δείτε την λογοκριμένη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λεκάκης στην ανταποκρίτρια του γερμανικού καναλιού:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ