2014-03-19 18:44:05
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του έργου “Η ζωή μπροστά σου” του Ρομάν Γκαρί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του έργου “Η ζωή μπροστά σου” του Ρομάν Γκαρί  στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων  της Πάτρας παρουσία του Δημάρχου κ.Δημαρά, της κ.Δημαρά , της προέδρου του Δ.Σ κ. Ν.Πατρώνη της αντιπροέδρου κ.Μ.Σταματιάδου, της κ.Χ.Καρλιαύτη, του κ.Α.Σκαρμέα του κ.Κ. Τρίγγου, του κ.Ν.Μακρή, του  Κ.Διευθυντή Θ.Αμπαζή αλλά και πολλών φίλων του θεάτρου.

Η Άννα Βαγενά είπε μεταξύ άλλων για την  παράσταση:

«Λατρεύω αυτή τη γυναίκα τη μαντάμ Ρόζα. Είναι μια βασανισμένη γυναίκα που σαν Εβραία έχει περάσει από την κόλαση του Άουσβιτς και σαν κοινή γυναίκα από την κόλαση του υπόκοσμου. Παρ' όλα αυτά ή ίσως γι' αυτό έχει κρατήσει ατόφια μέσα στην ψυχή της την ανθρωπιά.

Η ίδια δεν έχει δικά της παιδιά, γίνεται όμως αληθινή μάνα για τα ορφανά και τα νόθα παιδιά των άλλων κοινών γυναικών. Έχω ερμηνεύσει πολλές γυναίκες σύμβολα στο θέατρο. Την "Λενάκη" στο "Γάμο", την "Αγγέλα Παπάζογλου", την "Ιρίνα" στο "Γάλα", και άλλες. Νομίζω ότι και η "μαντάμ Ρόζα" στη "Ζωή μπροστά σου" του Ρομάν Γκαρί, είναι και αυτή μια γυναίκα σύμβολο. Μία θετή μάνα για τα φτωχά παιδιά, για όλα τα παιδιά του κόσμου. Ένας ρόλος πρόκληση για κάθε ηθοποιό γιατί του δίνει την ευκαιρία να περνάει μέσα σε δευτερόλεπτα από το γέλιο στο δάκρυ, από το κωμικό στο δραματικό».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ