2014-03-20 17:24:14
Φωτογραφία για ΤΖΟΟΥΝΣ : ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ως οδηγό για τηνδύσκολη συνέχεια σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Φιλ Τζόουνς.

Ένα δύσκολο τεστ πέρασε με επιτυχία, πρόσθεσε ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φιλ Τζόουνς, μια μέρα μετά την νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού.

Ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ στάθηκε στην σημασία που έχει η νίκη αυτή για την συνέχεια της σεζόν τονίζοντας: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι μια αφετηρία. Ήταν μια μεγάλη βραδιά. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ο οδηγός μας για την συνέχεια και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε αγώνα με τον αγώνα. Η νίκη επί του Ολυμπιακού έκανε πολύ καλό και σε εμάς και στον κόσμο μας, μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε την Κυριακή με την Λίβερπουλ.»

Στην συνέχεια ο Άγγλος πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον μπορούμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να προκριθούμε και στα ημιτελικά. Είχαμε μια δύσκολη αποστολή, μετά το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα αλλά περάσαμε αυτό το τεστ και είμαστε ενθουσιασμένοι για τον επόμενο γύρο.»

Στο τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς: «Ευτυχώς ο Φαν Πέρσι θα είναι καλά το Σάββατο (με την Γουέστ Χαμ) και θα είναι σε θέση να σκοράρει πάλι. Είναι φανταστικός. Βάζει σπουδαία γκολ σε κρίσιμα ματς, όπως και τώρα με τον Ολυμπιακό.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ