2014-03-20 17:24:04
Φωτογραφία για Μετέφερε 24 φιάλες λαθραίο ουίσκι
Συνδύασε το ταξίδι αναψυχής στη Βουλγαρία με... μπίζνες, αλλά με λαθραία προϊόντα ένας 71χρονος! Όταν σταμάτησε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στην Εξοχή της Δράμας προερχόμενος από τη γειτονική χώρα, το εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου του βρέθηκε γεμάτο μπουκάλια ουίσκι!

Οι άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου βρήκαν επιμελώς κρυμμένες 24 φιάλες και τέσσερα πλαστικά δοχεία των 20 λίτρων το καθένα, για τα οποία ο δράστης δεν είχε καταβάλει τους αναλογούντες δασμούς και φόρους. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο, όπως και το αυτοκίνητο, ενώ δείγμα τους εστάλη στο χημείο για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν «μπόμπες». Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

*** Οι κινήσει δυο Πακιστανών φάνηκαν ύποπτες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους υπέβαλαν σε έλεγχο στην Πάτρα και βρήκαν στην κατοχή τους 80 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Οι συλληφθέντες ηλικίας 40 και 35 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ