2014-03-20 18:47:02
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ βρήκε χώρους και γι' αυτό ήρθε το 3-0.

Η Γουέστ Χαμ είναι ο επόμενος αντίπαλος της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταις υποδέχεται τη Μάντσεστερ στην προσεχή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο προπονητής της κατέθεσε την άποψή του για το ματς της Τετάρτης.

«Ο Ολυμπιακός είχε το... μαξιλαράκι του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι. Για την Γιουνάιτεντ ήταν πολύ δύσκολο αυτό το ζευγάρι.

Ουσιαστικά η Γιουνάιτεντ βρήκε χώρους και μπόρεσε να αξιοποιήσει παίκτες μεγάλης αξίας που έχει όπως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ο Γουέϊν Ρούνεϊ. Έτσι ήρθε το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός δεν χρειαζόταν να σκοράρει καν για να περάσει. Έπρεπε απλά να μην δεχθεί γκολ όμως δεν μπορείς ποτέ να καθίσεις στην τακτική και την λογική του να μην παραβιαστεί η εστία σου.

Πρέπει να παίξεις διαφορετικά σε έναν τέτοιο αγώνα», ισχυρίστηκε ο Άλαρνταις.

«Εμείς δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με τον Ολυμπιακό. Θα προσέξουμε πολύ. Ξέρουμε το πόσο επικίνδυνη είναι η Γιουνάιτεντ και ας μην πηγαίνει όσο καλά θα έπρεπε στην Πρέμιερ Λιγκ», συμπλήρωσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ