2014-03-20 19:52:37
Φωτογραφία για Πάτρα: Επίθεση στο Πανεπιστήμιο κατά του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη - Του έκαναν το αμάξι καλοκαιρινό
Τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη ο οποίος ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση της ΔΑΠ, έβαλε στο στόχαστρο ομάδα 15 περίπου φοιτητών, του αριστερού χώρου, οι οποίοι είχαν στήσει...καρτέρι για να διαλύσουν την εκδήλωση.

Οι φοιτητές, εισέβαλαν στο χώρο φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του δημοσιογράφου της "Καθημερινής", προκαλώντας πανικό, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν για να συνεχίσουν το έργο τους έξω, αφού ξέσπασαν στο αυτοκίνητό του, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές. Του έκανα το αυτοκίνητο "καλοκαιρινό", όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του kozaninews.

Οπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος, λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο ίδιος καθόταν στο πάνελ των ομιλητών, τον ειδοποίησαν πως κάποιοι έχουν σπάσει το παρμπρίζ και τα δύο πλαϊνά τζάμια του αυτοκινήτου του. Στην εκδήλωση ήσαν επίσης ομιλητές, ο Λάμπρος Καλαρίτης από το περιοδικό Επίκαιρα, ο Σταύρος Κουμπιάς πρώην πρύτανης και ο Αντώνης Τζες από τους ηλεκτρολόγους-μηχανικούς.


Το περιστατικό σχολίασε και το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στο οποίο θα μετέβαινε το απόγευμα προκειμένου να λάβει μέρος σε εκδήλωση με τίτλο "4 χρόνια μνημόνιο".

"Με λύπη μας μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα.Ο ίδιος είναι καλά αλλά το αυτοκίνητό του έχει σοβαρές ζημιές, ως εκ τούτου ενδέχεται να μην τα καταφέρει να είναι στην εκδήλωσή μας το απόγευμα, αν και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει. Αφήνουμε σε εσάς τα σχόλια για το συμβάν!" αναφέρεται στην σελίδα του βιβλιοπωλείου στο Facebook.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ