2014-03-20 20:07:07
Φωτογραφία για ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια εξέφρασε στον «αέρα» του "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ο Θοδωρής Παχατουρίδης.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι υπερτίμησαν τους Άγγλους στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης και αυτό ήταν που τους στοίχισε την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Παράλληλα ο προπονητής της Εθνικής Νέων μίλησε και για τη φάση του Πέρεζ με τον Φουστέρ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν άφηνε ο Πέρεζ την μπάλα στον Φουστέρ εκεί θα τελείωναν όλα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι του μένει από το ματς

«Ο Ολυμπιακός και στα δυο ματς ήταν καλύτερος από την Γιουνάιτεντ. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερτίμησαν στο πρώτο 30λεπτο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό το πλήρωσαν. Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε η πρόκριση».

-Για τη γενική εικόνα του ματς

«Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει γκολ. Στο πρώτο ματς δεν έκανε τόσες ευκαιρίες αλλά ευτύχησε να βάλει γκολ. Στην Αγγλία έκανε πιο πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε. Νομίζω ότι ήταν άτυχος».

-Για τον Πέρεζ και αν έβαζε στη θέση του το Μήτρογλου

«Η ζωή προχωράει μπροστά και δεν μπορούμε να στεκόμαστε στο αν. Με τον αν δεν έγινε τίποτα. Πιστεύω όμως ότι αν ο Πέρεζ άφηνε την μπάλα στο Φουστέρ εκεί θα τελείωναν όλα».

-Για τον Μίτσελ και τη διαχείριση της ομάδας

«Ο Μίτσελ έκανε την καλύτερη δυνατή διαχείριση που θα μπορούσε».

Για τη στρατηγική του παιχνιδιού

«Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πολύ καλό διάβασμα του Ολυμπιακού. Είδαμε ότι ο Φαν Πέρσι με τον Ρούνει έκανα πολύ καλές κινήσεις και ήταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους αμυντικούς των «ερυθρόλευκων».

Ποιο το όφελος του Ολυμπιακού

«Το όφελος είναι ότι ο κάθε παίκτης του Ολυμπιακού έχει πάρει περισσότερη και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια του από εδώ και πέρα».

-Για την Γιουνάιτεντ και αν περίμενε να ανατρέψει το παιχνίδι

«Δεν περίμενα γυρίσει το παιχνίδι! Όχι δεν το περίμενα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ